Loading the player...

Fostul sot al Romanitei Iovan a fost implicat, zilele trecute, intr-un accident de circulatie. Fostul pilot nu a respectat dinstanta regulamentara fata de automobilul din fata, pe care l-a si lovit. Acum, Adrian Iovan nu are bani pentru repatatia masinii.

Necazurile par sa se tina tant de Adrian Iovan. Dupa ce, saptamana trecuta, a trebuit sa scoata bani din piatra seaca pentru a-si ingropa tatal, pilotul a dat de o alta belea.

adrian iovan
adrian iovan

Marti, fostul sot al Romanitei Iovan a fost implicat intr-un accident rutier, vinovatul fiind chiar el. Barbatul nu a respectat distanta regulamentara fata de automobilul din fata, intrand direct in el. Din fericire, desi ambele masini au fost destul de serios avariate, nici unul dintre pasageri nu a patit nimic.

Iovan inainte de cura
Iovan inainte de cura

Daca celalalt sofer isi va repara automobilul pe baza asigurarii RCA, Adrian Iovan va fi nevoit sa suporte reparatia masinii sale din propriul buzunar:

Dupa ce l-a luat pe Albert, Iovan a grabit pasul
Dupa ce l-a luat pe Albert, Iovan a grabit pasul

"Ce imi doresc pentru anul viitor? Sa reusesc sa imi repar masina, am facut accident zilele trecute. Un accident din asta banal, de mergi trei metri si te opresti in cel din fata. Usurel, dar neplacut, pentru ca trebuie sa tragi masina pe dreapta. Iar de acolo de la mine din Otopeni nu ai cum sa mergi cu calul, asa ca trebuie sa iei masina", a declarat Iovan, pentru CANCAN.ro.

 

Claudia Balan

Citeste despre:adrian iovan, accident


Share On Facebook