Nelson Mondialu’ a văzut nişte prostituate pe stradă….A oprit maşina şi le-a luat la întrebări! Incredibil ce i-au spus fetele

Publicat: 17/10/2017 | 12:54

Nelson Mondialu' a speriat prostituatele din Turzii. El le-a filmat pe fetele care fac trotuarul în zona benzinăriilor. Celebrul interlop clujean s-a înregistrat în timp ce negocia o partidă cu fetele. 

Nelson Mondialu’ este celebru pentru sinceritatea sa. În mediul virtual, el a devenit deja o vedetă. Videoclipurile postate de el se viralizează aproape imediat. A fost şi cazul filmuleţului în care s-a înregistrat în timp ce negocia tariful cu prostituatele.

Nelson Mondialu’ s-a filmat în timp ce „încerca terenul” prin Turzii. S-a uitat la prostituatele care fac trotuarul în acea zonă, a oprit maşina şi le-a întrebat care le este tariful. Bărbatul le-a interogat pe fete şi a postat întreaga înregistrare pe internet. Pe prima fată a luat-o direct: „Ai chiloţi pe tine? N-ai? Numai îl bagă şi îl scoate, aşa-i? Bine, faci sex oral? Dau 10 lei”. Tânăra l-a refuzat categoric, dar el nu şi-a pierdut speranţa. A luat-o în trombă spre următoarele fete. De data aceasta a dat peste trei tinere care l-au recunoscut imediat: „Ăsta-i Nelson…lasă-l..ce vrea?

Ce ţi-au crescut ţ****e! Ţi-ai pus silicoane…Aoleu, şi în c*r? Cât e oralul? Cu cât mi-l dezamorsaţi?”, o întreabă pe una din fete.

Eu nu mă duc cu tine, îmi pare rău”, îi răspunde tânăra.

De ce, hai că am venit să mă goloasă şi pe mine că sunt plin. No, care suge bine….îi dau un milion”, încearcă el să le convingă.

Cele mai multe dintre fete îl refuză, spre amuzamentul interlopului. Nelson Mondialu nu se lasă bătut şi îşi încearcă norocul cu mai multe fete, ba chiar le dă şi sfaturi. 

„Ale dracu paraşute…Cu mine nu s-ar sui în maşină”, spune Nelson supărat.

Ce vrei mă, omule?”, îl întreabă alte două fete.

„Un bot!”, le răspunde Nelson.

Într-un final, Nelson a plecat din Calea Turzii fără reuşită. Cu toate acestea, a postat înregistrarea pe canalul său de Youtube, unde a strâns aproape 2 milioane de vizualizări.

 

Recomandarea CIAO.RO