nelson mondialu
Nelson Mondialu are o metoda inedita de a cuceri femeile

Cel mai haios interlop din Romania, Nelson Mondialu, se pregateste pentru o noapte de Revelion de pomina! El va petrece intr-un club din Club, dupa ce a renuntat in ultima clipa sa mai mearga cu familia in Ungaria.

“Plange lumea buna dupa mine, la Cluj, sa nu-i parasesc de Revelion, asa ca am ramas aici. Cadoul meu de an nou e un videoclip filmat cu celebrul Bogdan de la Cluj. A facut melodia special pentru cei care ma subestimeaza, am vrut sa le dau clasa. Am platit 3.000 de euro pentru clip!”, a povestit Nelson pentru CANCAN.ro.Simpaticul interlop nu rateaza nicio ocazie sa petreaca, asa ca in fiecare an, de Revelion, pregateste un chef-monstru pentru Noaptea dintre Ani. Asta nu inseamna ca n-a mai avut parte si de surprize. In urma cu cativa ani, cand abia se mutase in Italia, el a petrecut Revelionul alaturi de un grup de italieni. “Era primul meu revelion acolo si la 12 noaptea, am vazut ca se inghesuiau toti intr-un colt al restaurantului. M-am dus si eu, am crezut ca sa ciocnim sampanie sau ceva, dar cand colo, dupa ce am stat la coada, m-am trezit cu o farfurie cu paste cu ulei de masline si usturoi. Am si ratat miezul noptii, atent la obiceiurile lor!”, ne-a povestit amuzat interlopul.

Nelson Mondialu are o metoda inedita de a cuceri femeile
Nelson Mondialu are o metoda inedita de a cuceri femeile
 

Nelson a devenit celebru la inceputul anului, dupa ce un clip in care dansa si arunca cu dolari si euro a devenit viral pe Internet.

Catalina David

Citeste despre:nelson mondialu, revelion


Share On Facebook