NHL și MLB se reiau în curând! Vezi aici când ne putem bucura de sporturile americanilor!

Publicat: 06/07/2020 | 16:14
NHL și MLB se reiau în curând! Vezi aici când ne putem bucura de sporturile americanilor!

Săptămâna trecută s-au pus la punct ultimele detalii pentru reluarea competițiilor NHL și MLB, foarte populare în rândul fanilor din România. Restartul e aproape, iar vara asta vom avea hochei și baseball american!


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

MLB este aproape de un restart în 24 iulie!

Conducerea ligii „Major League Baseball” a decis în unanimitate restartul în această vară. Conform presei americane, primele meciuri de baseball vor avea loc în jurul datei de 24 iulie. Restartul vine la pachet cu o serie de protocoale și măsuri speciale de protecție împotriva infectării cu coronavirus. Jucătorii și echipele ce nu participă la joc vor sta în tribună – despărțiți de cel puțin 6 metri, măsură ce se va aplica inclusiv în timpul imnului național. Contactul jucătorilor este restrâns inclusiv în ceea ce privește high-fives-urile sau îmbrățișările. De asemenea, fără scuipat, mestecat tutun sau semințe în timpul meciurilor.

NHL ar putea reveni pe final de iulie sau la început de august!

Cât despre NHL, veștile sunt similare, iar primele partide ar urma să fie programate pe sfârșitul lunii iulie, sau începutul lunii august. Spre deosebire de MLB, pentru hochei-ul nord-american nu există o dată fixă. În presa din Statele Unite s-a avansat organizarea unui unui play-off extins, la care să participe 24 de echipe. Dacă totul se desfășoară conform țintarului, în luna octombrie vom avea o câștigătoare a Cupei Stanley.

Conform caselor de pariuri, Tampa Bay Lightining și Boston Bruins sunt principalele favorite la trofeul din NHL, cu o cotă de 7.50. Cât despre pariurile din MLB, LA Dodgers și New York Yankees sunt cotate cu 5.00, să triumfe în baseball-ul american.