Nici dacă ar vrea nu s-ar mai putea răzgândi! :) WHAT’S UP şi logodnica lui şi-au luat verighetele!

Publicat: 29/07/2016 | 00:00

What`s Up şi Simina trec printr-o perioadă frumoasă, dar în acelaşi timp agitată din viaţa lor. Cei doi sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă, iar Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, a filmat momentul în care artistul şi viitoarea lui soţie şi-au cumpărat verighete de la magazinul de bijuterii La Rosa din Dorobanţi.

În pofida tuturor obstacolelor, cei doi se iubesc la fel de mult.
În pofida tuturor obstacolelor, cei doi se iubesc la fel de mult.

What`s Up, pe numele său adevărat Marius Ivancea, se va căsători pe 28 august cu aleasa inimii sale, Simina, după o relaţie de peste cinci ani. Până acum, nunta a fost anunţată de două ori şi tot de atâtea ori amânată din cauza concertelor artistului. Cei doi îndrăgostiţi nu aveau timp să se ocupe de organizarea nunţii, dar acum se pregătesc intens pentru această zi importantă din viaţa lor.

What's Up pare mai nerăbdător ca niciodată să ajungă în faţa altarului cu iubita sa.
What’s Up pare mai nerăbdător ca niciodată să ajungă în faţa altarului cu iubita sa.

What`s Up şi Simina au mers astăzi la magazinul de bijuterii La Rosa şi au ales verighetele de nuntă, semn că nu mai există cale de întoarcere, iar cei doi tineri vor deveni soţ şi soţie. Întrebat ce ar fi dispus să ofere dacă la nuntă i s-ar fura mireasa, artistul ne-a declarat, în exclusivitate: ”Orice, dar să nu mă pună să sar cu paraşuta!”. E clar că după două amânări, What`s Up abia aşteaptă să o ia de soţie pe Simina.

Citește și...