Nici „lupii” nu i-au putut opri » Andaluzii continuă în Germania cursa spre cel de-al 6-lea trofeu Europa League!

Publicat: 12/08/2020 | 08:57
Nici „lupii” nu i-au putut opri » Andaluzii continuă în Germania cursa spre cel de-al 6-lea trofeu Europa League!

Sevilla a întregit „careul de ași” al Europa League după ce a dispus în sferturile de finală ale competiției de Wolves, scor 1-0 (0-0). Disputată în Germania la Duisburg, partida a început prost pentru andaluzi, englezii având șansa deschiderii scorului în urma unui penalty. Din nefericie pentru „lupi”, mexicanul Raul Jimenez a ratat de la punctul cu var în minutul 13, şutul său fiind apărat de portarul Bounou.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Sevilla a pus treptat stăpânire pe joc și a luat cu asalt poarta englezilor, fiind superiori la toate capitolele, lucru reflectat perfect în statistica de la finalul jocului care le-a fost favorabilă, 14-0 fiind raportul cornerelor și 5-2 al șuturilor pe poartă, în total cele două formații trimițând balonul spre poarta adversă de 17 respectiv 6 ori.

Andaluzii au obţinut victoria destul de greu, prin golul marcat de argentinianul Lucas Ocampos (min. 88), acesta reluând în plasa „lupilor” cu capul o centrare perfectă de la compatriotul său Ever Banegas.

Vă reamintim că Sevilla, formație care a câștigat până acum de cinci ori această competiție, a trecut în şaisprezecimi de CFR Cluj, după două remize (1-1 la Cluj-Napoca şi 0-0 în Spania). Andaluzii vor lupta pentru un loc în ultimul act al competiției cu o altă reprezentantă a Angliei, Manchester United, „diavolii” obținând biletul pentru semifinale după ce au trecut în prelungiri de FC Copenhaga, scor 1-0.

Program sferturi de finală Europa League:
Inter Milano – Bayer Leverkusen 2-1
Manchester United – FC Copenhaga 1-0 (d.prel.)
Şahtior Doneţk – FC Basel 4-1
Wolverhampton Wanderers – Sevilla 0-1

Program semifinale Europa League:
Duminică 16 august
ora 22:00 Sevilla – Manchester United (Koln)
Luni 17 august
ora 22:00 Inter Milano – Şahtior Doneţk (Dusseldorf)

Finala Europa League           
Vineri 21 august – Koln (22:00)