mm stoica principala

Au trecut câteva zile de când Mihai Stoica a fost eliberat din închisoare, după aproape doi ani de detenţie. CANCAN.ro a aflat ce a făcut la fiecare pas fostul director executiv de la Steaua.

 

În luna martie a anului 2014, şapte nume puternice din fotbalul românesc au fost condamnate la ani grei de închisoare cu executare, în “Dosarul Transferurilor”. Penitenţa nu i-a priit deloc fostului director executiv al Stelei, mai ales că a avut şi probleme financiare mari. Pentru ca timpul să treacă mai repede şi pentru ca pedeapsa să i se reducă a scris câteva cărţi, a muncit opt ore pe zi şi a făcut sport. Au existat zvonuri conform cărora Meme ar fi avut şi ceva probleme cu ceilalţi deţinuţi, însă acesta nu a infirmat, dar nici nu a confirmat zvonurile. Pentru că a ispăşit o treime din pedeapsă, directorul Stelei a fost eliberat. La ieşirea din penitenciar, el a fost aşteptat de fiica lui, Teodora, dar şi de iubitul acesteia, Dan Petrache, fiul milionarului Adrian Petrache, zis şi Şefu’.

Meme s-a recules după eliberare la mănăstire
Meme s-a recules după eliberare la mănăstire
Este un om cu adevărat schimbat!

După ce s-a odihnit, Mihai Stoica a vrut să îşi revadă rudele, dar şi prietenii. La nici 24 de ore de la eliberare, fostul director executiv al Stelei a mers la mănăstire, acolo unde a dorit să se reculeagă singur.

Mihai Stoica s-a întors total schimbat din închisoare
Mihai Stoica s-a întors total schimbat din închisoare

Apropiaţii acestuia susţin că Meme a ieşit total schimbat din închisoare: ”Are faţa mai luminoasă, nu mai e încruntat, nu mai e nervos. Nici măcar o dată în viaţă nu l-am văzut atât de calm, de liniştit, de senin. Întotdeauna a crezut în Dumnezeu, dar nu l-am mai văzut atât de credincios. Nu mi-am imaginat că îl voi vedea vreodată aşa. Am înteles că s-a întors în casa mamei fiicei sale, de care a divorţat. Cât timp el a fost în închisoare, Corina i-a fost alături pas cu pas, iar asta l-a făcut, probabil, să îşi dea seama că nu exista nimic mai important în viaţă decât familia”, a declarat un apropiat al lui Meme, pentru CANCAN.ro, cel mai citit site din Romania.


Andreea Negoiţă

Citeste despre:mm stoica, meme stoica, mihai stoica, sotia lui mm stoica, mihai stoica, mihai stoica inchisoare, mihai stoica eliberare


Share On Facebook