Nicoleta Luciu a gasit urme de laba de urs in padure! A postat imediat imaginea pe Facebook

Publicat: 15/01/2015 | 17:58
Nicoleta Luciu a gasit urme de laba de urs in padure! A postat imediat imaginea pe Facebook

Nicoleta Luciu s-a mutat de 4 luni in Miercurea Ciuc, alaturi de sotul ei si cei 4 copii. Departe de viata de oras, bruneta are foarte mult timp liber si isi permite din cand in cand sa mearga in drumetii.

Ultima isprava a fostei Miss Romania a aparut in urma cu putin timp pe contul ei de Facebook. Nicoleta Luciu a trait periculos si a mers in padure pe urmele ursului. Nu, nu este niciun fel de gluma. In timp ce relaxa impreuna cu familia, Nicoleta a gasit urmele unui urs care probabil a iesit din hibernare mai devreme decar ar fi trebuit.

luciu

Fanii s-au ingrijorat in momentul in care au vazut aceasta poza: “Sa nu te prinda ursul, ai grija!”, “Nu ti-e frica de urs,Nicoleta ?”, “Saluta-l din partea mea pe urs”

CITESTE SI

Cine e „Big Brother?” Detalii in premiera despre fratele secret al Nicoletei Luciu! Cum arata si ce planuri are cu familia lui!

Nicoleta Luciu a ajuns de urgenta la spital. “M-au bagat pe perfuzii pentru ca…”Motivul este HALUCINANT
 

Nu vrea sa se mai intoarca in Bucuresti

luciu

Nicoleta Luciu a parasit apartamentul sau din centrul Capitalei si s-a mutat la Miercurea Ciuc, orasul de bastina al sotului sau. Vedeta spune ca este cea mai buna decize pe care a luat-o si ca nu s-ar mai muta inapoi la Bucuresti.

D.C.