Bianca Drăguşanu

Divorteaza sau nu divorteaza! Aceasta este intrebarea! iar raspunsul l-a dat si Nicoleta Luciu, dar si Bianca Dragusanu in persoana! Vezi ce a avut de spus sotia lui Victor Slav.

Nasa de suflet a sotilor Slav, Nicoleta Luciu, a intrat in direct "La Maruta si a vorbit despre presupusele probleme din casnicia celor doi.

Bianca Dragusanu

"Sa stii ca in ultima perioada nici cu mine nu a vorbit. Aseara m-a sunat si mi-a spus ca nu voia sa vorbeasca cu persoanele apropiate despre aceste probleme. Cu Cristea s-a vazut intamplator. Suntem oameni, trebuie sa lasam loc de buna ziua. I-am spus ca o sa treasca. Zambea, avea un tonus foarte bun. Nu divorteaza, daca vreti sa stiti asta. Sunt bine, se inteleg bine", a spus Nicoleta Luciu.

Bianca Drăguşanu

Joi seara, Bianca a participat la un eveniment monden unde a acceptat sa raspunda la intrebarile jurnalistilor. Victor nu a insotit-o insa, pentru ca nu isi dorea sa fie asaltat de presa.

bianca dragusanu

Intrebata daca divorteaza si daca prezentatorul meteo de la Pro TV s-a mutat din casa ei, Bianca s-a gandit si a raspuns ca...

"Ce as putea sa-ti raspund la intrebarea asta. Nu (n.r. divortez)! Nu vreau sa vorbesc despre asta! Viata este imprevizibila. Adevarul nu intereseaza pe nimeni. Cuvantul familie prin definitia lui contine un copil. Bineinteles ca imi doresc, cand va vrea Dumnezeu. Parintii mei sunt singurele victim din aceasta ecuatie, pentru ca nu sunt persoane publice. Nu imi doresc sa mai vorbesc despre viata mea privata, pentru ca imi doresc sa o traiesc. Mi se pare ca se vorbeste foarte mult despre mine", a spus roscata.

R.N.

Citeste despre:bianca dragusanu, victor slav, bianca slav


Share On Facebook