Noi scene interzise minorilor la „Ferma pornăciunilor” de la Pro TV! Brigitte şi Otilia, cu zonele intime la vedere

Publicat: 16/03/2019 | 10:54

Dacă cineva avea dubii, la începutul acestei emisiuni, atunci s-a înșelat amarnici și trebuie să recunoască faptul că ”Ferma” de la Pro Tv are toate șansele să poarte semnul interzis minorilor.

Scenele fierbinți nu sunt doar sarea și piperul acestei emisiuni, ci emisiunea în sine. Mulți dintre telespectatori spun că s-a mers mult prea departe și că totul este ”prea porno”. Alții sunt de părere că așa doresc cei care gestionează emisiunea, încercând – și prin astfel de scene hot sau mai ales prin ele – să doboare concurența în ceea ce privește ratingul.

Părerile pro și contra curg în valuri, însă concurenții de la ”Ferma” își văd de ale lor. Bineînțeles, într-o atmosferă din ce în ce mai ”decoltată”. De pildă, emisiunea din 14 martie a oferit telespectatorilor noi momente fierbinți.

Cu ocazia zilei de naştere a lui Brigitte Năstase, Mihaela Rădulescu le-a pregătit o surpriză concurenţilor şi concurentelor, aducându-le la „Fermă“ mai multe ţinute pe care ea le-a purtat de-a lungul timpului în diferite emisiuni TV sau la ședințe foto.

„În seara asta voi le îmbrăcaţi pe fete“, le-a transmis Mihaela Rădulescu tuturor concurenţilor. Fiecare bărbat şi-a ales câte o fată pentru a o îmbrăca, notează okmagazine.ro.

Un sărut pasional

 

Citește și...