Noua promoție Superbet își așteaptă câștigătorii! Pornește ca un campion în SuperAventura pariurilor!

Autor:
Publicat: 27/08/2020 | 16:55
Noua promoție Superbet își așteaptă câștigătorii! Pornește ca un campion în SuperAventura pariurilor!

Luna de foc a început! Din data de 25 august până pe 30 septembrie, ai parte de o SuperCampanie în care premiile, distracția și pariurile vor fi la intensitate maximă. Biletele tale(încă active) sunt acum mult mai valoroase!

Pe lângă șansa de a obține câștigul potențial de pe bilete, acestea îți deschid o ușă către unul din SuperPremiile puse în joc. Fericirea ta e cea mai importantă pentru noi, motiv pentru care punem la bătaie o SuperDecapotabilă, un scuter și alte premii senzaționale! Vezi ce trebuie să faci pentru a participa la cel mai tare concurs al anului și încearcă-ți norocul în fiecare zi!

Înregistrează-te aici pe platforma Superbet pentru a paria direct de pe contul tău!

Participă în cel mai simplu mod!

Participarea e mai ușoară ca niciodată! În doar 3 pași simpli îți poți îndeplini cele mai frumoase vise! Înainte de toate, trebuie să-ți achiziționezi propriul card de membru din orice agenție Superbet. Odată cumpărat, cardul trebuie activat prin trimiterea unui sms cu mesajul “DA” sau transmițându-i codul casieriței. În acel moment, cardul este cumpărat și activat, iar tu te poți folosi de el accesând site-ul club.superbet.ro. Scanezi codul de pe spatele cardului de membru pentru a te autentifica, iar după logarea în contul personal, poți începe înscrierea propriilor bilete. Dacă preferi experiența online, totul devine și mai simplu! Biletele plasate pe platforma online sunt automat incluse în promoție. În contul personal, orice client își poate vizualiza istoricul biletelor și toate datele despre acestea. N-ai de ce să te îngrijorezi! Orice nelămurire ai o poți întreba în online sau poți ruga operatorii din agenție să te ajute cu toate informațiile necesare. Pariurile sunt acum și mai interesante, iar unul din premiile fabuloase puse în joc poate fi chiar al tău. Ce mai aștepți?

O SuperCampanie are mereu SuperPremii!

Pasiunea ta pentru sport și pariuri, combinată cu competitivitatea unu parior experimentat sunt mix-ul perfect pentru a te distra în cel mai tare concurs al anului! Bineînțeles, ți-am pregătit cele mai cool premii de sezon. Poți câștiga o decapotabilă nou-nouță pentru a te plimba cu apropiații tăi, un scuter, o trotineta electrică, o bicicletă, smart tv, gadget-uri, telefoane și multe alte premii cu care să te poți distra sezonul acesta. Premiile sunt numeroase, la fel și șansele tale de câștig! Urcă acum în trenul SuperPromoției și nu uita să iei cu tine o voința de neegalat și puțin noroc! Cu Superbet se câștigă, iar tu meriți să fii unul dintre fericiții câștigători! Statul pe gânduri nu-ți aduce decapotabila, dar pariurile, da! Pune bilet acum, achiziționează-ți cardul Superbet și intră în cel mai lung SuperMaraton al toamnei!
#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER