Novak Djokovic a avut sau nu coronavirus?! Ultimul test efectuat de sârb și soția sa a fost NEGATIV!

Publicat: 02/07/2020 | 15:35
Novak Djokovic a avut sau nu coronavirus?! Ultimul test efectuat de sârb și soția sa a fost NEGATIV!

După ce a anunțat în 23 iunie că este infectat cu coronavirus, tenismenul Novak Djokovic a avut rezultate negative la ultimul test, la fel ca și soția sa. Potrivit anturajului echipei sale, testele efectuate Novak și Jelena la Belgrad au fost negative, după cele 10 zile de stat în izolare.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Numărul 1 mondial a dezvăluit în 23 iunie că este infectat cu Covid-19, după ce a participat la Adria Tour, turneu demonstrativ ce trebuia să aibă loc în Serbia, Croația și Bosnia. După apariția mai multor teste pozitive, competiția a fost anulată. Printre cei testaţi pozitiv cu ocazia acestei competiţii s-au numărat tenismenii Novak Djokovic, Grigor Dimitrov, Viktor Troicki şi Borna Coric, antrenorul lui Dimitrov şi antrenorul lui Djokovic, Goran Ivanisevic, precum şi soţia campionului sârb.

Novak Djokovic a donat 40.000 de euro orașului Novi Pazar!

„Testul PCR făcut la Belgrad de Novak Djokovic şi soţia sa Jelena a avut un rezultat negativ. Ei nu au prezentat niciun moment simptome şi au stat zece zile în izolare”, a anunțat astăzi echipa lui Djokovic. Liderul mondial din tenis a fost aspru criticat pentru organizarea Adria Tour, deoarece nu s-au respectat anumite protocoale sanitare, au fost mii de oameni în tribune și Djokovic a luat parte la o petrecere alături de alți tenismeni cunoscuți. Totuși, în ciuda criticilor, sârbul a donat 40.000 de euro unui oraș din Serbia, puternic afectat de pandemie, a scris presa locală. Conform Agerpres, Serbia, care are o populaţie de circa 7 milioane de locuitori, a înregistrat peste 15.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus şi circa 280 de decese.