Robert Negoita

Să ai o soţie cu 19 ani mai tânără, fostă miss, poate fi un lucru bun, iar împreună puteţi forma un cuplu foarte sexy.

Asta dacă tu, bărbatul adică, eşti (sau măcar arăţi ca) George Clooney. Sau ca Michael Jordan din Creed sau si mai bine Idris Elba, ca să nu fim bănuiţi de rasism. Dar când eşti Robert Negoiţă este un pic mai dificil. Şi cel mai nasol este că nevasta lui ştie şi ea foarte bine lucrul acesta.

Idris Elba, despre care mulţi spun că ar putea fi următorul James Bond (primul de culoare), şi Robert Negoiţă au aceeaşi vârstă: 43 de ani. Acum ghiciţi cu care dintre aceşti doi bărbaţi fatali a avut norocul să se căsătorească Sorina Negoiţă!
Idris Elba, despre care mulţi spun că ar putea fi următorul James Bond (primul de culoare), şi Robert Negoiţă au aceeaşi vârstă: 43 de ani. Acum ghiciţi cu care dintre aceşti doi bărbaţi fatali a avut norocul să se căsătorească Sorina Negoiţă!

Prea mică pentru o iubire atât de mare

Fostă Miss Buzău în 2007, pe vremea când avea doar 16 anişori, Sorina Negoiţă (Docuz, pe numele ei de fată deloc mare) s-a aşezat la casa ei (adică la ale lui) mult prea devreme, când de-abia împlinise 19. Mai multe guri din târg pot să bage mâna şi chiar alte extremităţi în foc că şturlubatica Sorina nu era şi nu este nici acum pregătită pentru un stil de viaţă monogam, de femeie cuminte şi fidelă. Ce-i drept, dacă ar fi fost genul cuminte şi fidelă, probabil nu l-ar fi cunoscut niciodată pe Robert Negoiţă, dar asta e altă problemă.

________________

CITESTE SI:

Surpriza la botezul fiului lui Robert Negoita! Toti au stat cu ochii pe nevasta primarului si pe nasa Gabi Firea, dar...

Robert Negoita este in culmea fericirii de cand sotia lui a nascut un baietel. Nasii Gabi si Florin Pandele l-au vizitat deja

Inca o Cenusareasa se pregateste sa devina regina in imperiul de 100.000.000 E al fratilor Negoita! Ionut iubeste o studenta!

________________

Sorina Negoiţa consideră familia o instituţie foarte importantă, în care nevasta trebuie să se dedice în totalitate soţului. Dar nu neapărat soţului ei.
Sorina Negoiţa consideră familia o instituţie foarte importantă, în care nevasta trebuie să se dedice în totalitate soţului. Dar nu neapărat soţului ei.
Alin Ionescu, între regina R&B-ului şi regina J&B-ului

Problema (lui Robert Negoiţă, am zice, nu neapărat a nevestei sale) este că distinsa lui soţie a ras multiple sticle de rose în noaptea de vineri spre sâmbătă, la club, în compania a altor două prietene cu reputaţie la fel de bună ca a dumisale. O problemă şi mai mare a domnului Negoiţă este că, între sticlele de vin, fetele s-au menţinut calde cu shoturi de kamikaze.

Nu unu’, nu doua. În fine, problema cea mai mare a primarului de la 3 este că apariţia în club a lui Alin Ionescu (mai cunoscut cititorilor noştri drept soţul reginei R&B-ului, Cristina) a fost întâmpinată de Sorina cu o efuziune de-a dreptul orgasmică. Nici Alin n-a rămas rece la vederea primei doamne de la Sectorul 3: a părăsit imediat gaşca de domnişoare din înalta societate a Ferentariului (serios, parte din fetele cu care a venit Alin în club vineri domiciliază acolo, asta puteti citi AICI) şi a invitat-o pe Sorina Negoiţă la un dans lung, ca-n filme. Ştiţi dansul acela în care partenerii trebuie să ţină atât de strâns o portocală între trupurile lor încât aceasta să nu cadă pe jos? Ei bine, aflaţi că Sorina Negoiţă şi Alin Ionescu au dansat atât de lipiţi vineri seara încât între ei ar fi stat în siguranţă o întreagă salată de fructe.

Spune-mi cu cine umbli ca să-ţi spun cine eşti

Nu doar Alin Ionescu şi-a lăsat baltă anturajul ca s-o înghesuie pe Sorina în ungherele întunecate de la club. Sorina însăşi a părăsit-o instantaneu pe vedeta "Playboy" Ş.M., cu care se întreţinuse toată seara. Nu vă faceţi griji, domnu’ Negoiţă! Sorina este în mod evident prietenă cu nişte domnişoare de mare încredere şi mare rafinament. Există domni în oraş care pot să se jure că rafinamentul prietenelor cu care a băut Sorina vineri este atât de mare încât să te bucuri de el o oră, poate două, te costă cam 1000, chiar 1500 de euro. Desigur, domnul Negoiţă trebuie să ştie mai bine decât noi preţurile de showroom, fiindcă el însuşi este un mare amator de artă (în special nudă) şi un bun plătitor.

Epilog plin de optimism

Cum spuneam, cel mai trist pentru domnul Negoiţă este că, cel mai probabil, în ciuda frunţii de două degete care nu trădează un IQ tocmai impresionant, toate cele de mai sus nu vor constitui o surpriză pentru dumnealui. Atâta timp cât cei doi au o relaţie frumoasă şi deschisă, desigur, toată lumea e mulţumită, chiar şi noi. Ne place când vedem cupluri moderne, în care gelozia nu există. Aşa da, bravo!

Maria Apostol

 

Citeste despre:sorina negoita docuz, robert negoita primar, robert negoita avere, robert negoita sotie, robert negoita afaceri, robert negoita dna, regina r&b, cristina spatar


Share On Facebook