Nu este un banc! Ce l-au întrebat agenții FBI pe Gheorghe Dincă

Autor:
Publicat: 16/10/2019 | 14:41
Nu este un banc! Ce l-au întrebat agenții FBI pe Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, a fost analizat de doi experți de la FBI la Jilava. Iar, acum, s-a aflat și ce anume l-au întrebat aceștia pe Gheorghe Dincă.

Aceștia au stat de vorba cu Gheorghe Dincă față în față, iar înainte au vizionat toate imaginile pe care procurorii DIICOT le aveau cu acesta, inclusiv imaginile cu reconstituirea celor două presupuse crime. În aproximativ două luni vor fi gata rezultatele obținute din ADN-ul mitocondrial, prelevat în ultimă instanță de la mama Luizei Melencu, dar și din oasele din lizieră.

S-a tot discutat despre o posibilă legătură între rețelele de prostituție din Caracal și soldații americani de la Baza Militară NATO. Conform evz.ro, a fost una dintre temele abordate de către cei de la FBI, în cadrul audierilor la care au participat, alături de anchetatorii români. (CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ ÎN CAZUL CARACAL: “VĂ SPUN EU CE A FĂCUT GHEORGHE DINCĂ”)

„Gheorghe Dincă le-a spus că nu a furnizat tinere pentru soldații americani. Din păcate, cazul de la Caracal nu este singular. Evenimente asemănătoare au avut loc și în alte zone ale țării. Aceasta este adevărata problemă, a dezvăluit, pentru evz.ro, liderul Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP), Iulian Surugiu.

Gheorghe Dincă, transferat pe 1 octombrie în Spitalul Penitenciar Jilava

Gheorghe Dincă a fost transferat pe 1 ocrombrie, din Arestul Central, în Spitalul Penitenciar Jilava, „pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale”, a anunțat, la acea vreme, Poliția Română. (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! CE SCRIE PRESA DIN ITALIA DESPRE CAZUL DIN CARACAL: “GHEORGHE DINCĂ A LUAT-O PE ALEXANDRA ȘI A…”)

În ce le privește pe cele două victime, suspectul a susţinut că le-a omorât şi a menționat că s-ar fi înțeles cu ele să întrețină relații sexuale contracost. Vizavi de Luiza, bărbatul a spus că, deși s-ar fi înțeles cu el să facă sex, fata ar fi râs de el pe motiv că este gras și bătrân. Din acest motiv, ar fi lovit-o cu pumnul, iar ea a murit pe loc.

În ce privește vazul Alexandrei, Dincă a povestit că, după ce s-a înțeles cu ea să facă sex pentru suma de 50 de lei, a dus-o acasă, unde a legat-o cu o sfoară ca să nu fugă. Acum, suspectul regretă faptul că, susține el, i-ar fi lăsat “sfoara prea lungă”. Așa ar fi putut victima să ajungă la un telefon și să sune la 112. La un moment dat, Dincă, ar fi intrat la ea, iar fata l-ar fi anunțat că “pleacă acasă”. Refuzurile ei repetate l-a fi înfierbântat, iar la un moment dat, ar fi lovit-o cu pumnul, în mod fatal, ca și în cazul Luizei.