corina

Corina Bud a declarat în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 în România, că s-a desparţit de soţul ei. Precizările cântăreţei vin la scurt timp după ce Nelu Bud a fost filmat în compania unei brunete pe care a dus-o acasă.

Corina spune că s-a despărţit de Nelu Bud de multă vreme, însă a ţinut să precizeze că a rămas în relaţii bune cu acesta, cei doi având împreună un copil. ”Eu şi tatăl copilului meu, Robin, nu mai formăm un cuplu de multă vreme, dar am considerat că acest capitol al vieţii noastre personale nu este de interes public. Am rămas în relaţii foarte bune şi tot ce contează este că el e un tată extraordinar pentru copilul meu şi sper că aşa va rămâne mereu.

Corina şi Nelu au un copil împreună
Corina şi Nelu au un copil împreună
Nimic nu e mai important pentru mine decât fiul meu, pentru care lupt să am o cariera de success, să fie mândru de mama lui”, spune Corina.

Filmat cu alta

S-au despărţit după 20 de ani
S-au despărţit după 20 de ani
Corina şi Nelu Bud au început relaţia în urmă cu 20 de ani, iar cei doi au împreună un copil, pe Robin. Zilele trecute, bărbatul a fost filmat în compania unei brunete pe care a dus-o acasă, artista fiind în Poiana Braşov, acolo unde avea concert. Nelu Bud a mers cu respectiva femeie la restaurant, iar la final a dus-o acasă, nu înainte de a lua şi o sticlă de vin. Cei doi ţi-au petrecut noaptea în apartament şi, cu siguranţă, s-au distrat de minune. (B.G.)
 

Citeste despre:corina bud despartire, corina bud sot copil


Share On Facebook