„Nu-mi plac șobolanii”! Dispută incredibilă pe Twitter între Boris Becker și Nick Kyrgios!

Publicat: 01/07/2020 | 13:01
„Nu-mi plac șobolanii”! Dispută incredibilă pe Twitter între Boris Becker și Nick Kyrgios!

Fostul mare tenismen Boris Becker iese la atac pe Twitter și face o serie de acuze incredbile la adresa lui Nick Kyrgios. Australianul nu rămâne dator și îi răspunde legendarului german, ce l-a antrenat pe Novak Djokovic între 2014 și 2016.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

„Nu-mi plac șobolanii! Oricine își atacă un coleg de circuit nu poate fi prieten cu mine! Uită-te în oglindă, Nick, înainte să crezi că ești mai bun decât noi”, a postat Boris Becker pe Twitter. După turneul Adria Tour, organizat de Novak Djokovic, în urmă căruia mai mulți tenismeni s-au infectat cu coronavirus, inclusiv sârbul, Nick Kyrgios a postat pe Twitter un clip în care jucătorii se distrează într-un local, fără să respecte vreo măsură de precauție.  „Mă rog pentru sănătatea tuturor jucătorilor care au contractat COVID-19. Nu mă mai blamați pentru toate lucrurile iresponsabile sau numite stupide pe care le-am făcut de-a lungul anilor – asta depășește orice”, a scris australianul în descrierea clipului.

Unul dintre jucătorii participanți la Adria Tour a fost germanul Alexander Zverev, ce nu a fost infectat, însă a ales să se izoleze 14 zile la domiciliu. Cu toate acestea, a apărut un nou clip, în care Zverev petrece în club alături de alți jucători, iar Kyrgios l-a taxat imediat. „Dacă ai curajul să postezi naibii pe Twitter, sau i-ai pus pe manageri să scrie în locul tău, spunând că o să te auto-izolezi 14 zile și cerându-ți naibii scuze întregului public pentru că le-ai pus sănătatea în pericol, măcar ai curajul să stai în casă 14 zile”, a scris Kyrgios.

Boris Becker a castigat Wimbledon de 3 ori

După atacul venit din partea lui Becker, Kyrgios a reacționat și l-a făcut „fraier” pe german. „Pentru Dumnezeu, Boris, nu concurez și nu încerc să arunc pe nimeni în fața autobuzului. E o pandemie pe tot globul, iar dacă cineva e atât de idiot că Alex să facă ceea ce a făcut, o să-l denunț. Simplu. Șobolan doar pentru că am tras pe cineva la răspundere? Ciudată modalitate de gândire din partea unui campion”, a răspuns Kyrgios, ce apoi a venit cu o completare, numindu-l pe Becker „un fraier mai mare decât credeam”.