Acasă » Showbiz » Showbiz intern » „Nu stiu cum sa-i spun sotului ca nu-l mai iubesc”. Alexandra din Dambovita trece printr-un mare impas!

„Nu stiu cum sa-i spun sotului ca nu-l mai iubesc”. Alexandra din Dambovita trece printr-un mare impas!

De: Cancan 24/03/2015 | 12:02
Nu stiu cum sa-i spun sotului ca nu-l mai iubesc. Alexandra din Dambovita trece printr-un mare impas!

"Din pat in pat" este rubrica fara perdea, despre sex, ce raspunde tuturor dilemelor cititorilor CANCAN.ro. Psihologul Jaqueline a acceptat sa stea de vorba si sa ofere sfaturi in legatura cu cele mai intime probleme, gasind rezolvare pentru fiecare.

Cititorii CANCAN.ro sunt invitati sa stea de vorba cu Jacqueline atat in ceea ce priveste problemele personale, cat si pe cele de cuplu, sexul fiind inca un subiect tabu, in Romania. Desi multi prefera sa-si rezolve singuri dilemele, este de preferat sa ceara ajutorul unui medic specialist. CANCAN.ro vine in ajutorul celor care au nevoie de un sfat specializat si le raspunde, prin intermediul lui Jacqueline, tuturor celor care trimit mail-uri pe adresa [email protected].

 

 

rubrica de sex

Colegii ma acuza cum ca as fi pozat nud

Buna ziua. Numele meu este Dana si lucrez intr-o institutie de cultura. Intr-o zi m-am pomenit cu o colega care mi-a spus ca as fi pozat nud pentru un anumit pictor din institutia unde lucrez. Acest lucru m-a afectat emotional, cat si barfele colegilor. Nu stiu ce sa fac pentru a iesi din aceasta problema si pentru a-mi dovedi nevinovatia.

Draga mea Dana. Ceea ce povestesti tu se numeste hartuire la locul de munca. Din cate inteleg tu nu ai pozat pentru pictorul respectiv, ceea ce iti permite sa lupti pentru a-ti demonsta nevinovatia. Cel mai important este sa aflii exact de la cine si cum a pornit aceasta barfa. Colega ta cu siguranta a aflat de undeva. Daca a inventat-o ea, doar pentru a-ti face rau, atunci specifica-i sa si demonstreze ceea ce spune despre tine. Trebuie sa fii ferma pe pozitii si sa ii ceri, de fata cu toti colegii, sa aduca acele imagini unde tu apari dezbracata. In plus, ar fi bine sa vorbesti si cu pictorul care se presupune ca ti-ar fi realizat fotografiile pentru a avea credibilitate mai mare. Nu este un capat de tara si mai ales nu ai de ce sa fii afectata de un lucru pe care nu l-ai facut. Explica-le si colegilor care te vorbesc pe la colturi ca esti o persoana asumata, insa iti asumi doar actiunile pe care le-ai facut, nu toate rautatile lansate de colege frustrate.

 

rubrica de sex

Nu stiu cum sa-i spun sotului ca nu-l mai iubesc

Ma numesc Alexandra, sunt din Judetul Dambovita si am o problema grava. Sunt plecata din tara de ceva timp, viata de afara nu a fost si nu este prea dulce cu nimeni cred. Am doar 21 de ani si sunt consumatoare de marijuana si alte narcotice, dar nu asta este ceea ce ma apasa. Ca si cun nu ar fi fost de ajuns, am picat prada unui anturaj prost si acum ma chinui cu greu sa lupt cu viciile mele, insa momentan un alt lucur ma intereseaza. De tre ani sunt casatorita cu un om minunat, cu un suflet mare dar….inima mea nu mai este de cinci luni la omul cu care impart acelasi pat. Jur ca a fost ceva spontan. Nu stiu ce explicatie sa dau, dar m-am indragostit de altcineva, de un bun prieten. Asta ma chinuieste mult si nu stiu cum sa procedez. Nu stiu acum cum as putea sa-i spun celui mai bun prieten ca-l iubesc si cum as putea sa-i spun sotului meu ca sunt indragostita de cel mai bun prieten al lui? Vedeti aici este problema. Nu stiu ce ar trebui sa fac. Simt ca o iau razna. Va rog un sfat caci simt ca in curand am sa cedez psihic…

 

Buna Alexandra. Nici nu stiu cum sa incep deoarece vad ca esti la o varsta destul de frageda, insa ai o sumedenie de probleme. In primul rand, cel mai important pentru tine, este sa-ti faci cumva sa te indepartezi de anturajul pe care ti l-ai ales in tara unde spui ca te-ai mutat. Problema ta legata de droguri este una foarte mare si tine de tine sa cum o gestionezi. Sfatul meu este sa cauti consiliere specializata acolo sau sa te intorci de urgenta in Romania. Nu poti permite ca drogurile sa-ti rapeasca cei mai frumosi ani…ai tineretii. Gandeste-te ca vei vrea sa ai un copil, iar in situatia in care te afli momentan, nu este cea mai buna solutie. In plus, problemele sentimentale de care spui au cu siguranta legatura mare cu cea a drogurilor. Narcoticele nu-ti mai ofera o gandire libera, devii stapana lor si astfel ajungi in stadiul in care sa nu mai poti controla propria persoana. In ceea ce priveste relatia extragonjugala poate avea doua motive. Se prea poate ca sentimentele pentru acest barbat sa nu fie reale. Dupa cum stii consumatorul de halucinogene vede, aude si simte lucruri care par reale, dar care de fapt nu exista. Totusi, se poate pune problema si altfel. Din cate imi spui te-ai casatorit la o varsta destul de frageda. La 18 ani, tinerele de obicei se distreaza prin cluburi, fac cunostinta cu baieti de varsta lor si nu se grabesc sa se casatoreasca. Tu poate te-ai grabit si ti-ai dat seama de abia acum ca iubitul tau s-a transformat in cel mai bun prieten si ca ai inceput sa nutresti sentimente pentru cel pe care il considerai confident. Sfatul meu este sa nu te grabesti si sa nu ii spui inca sotului tau ca iti doresti sa termini relatia cu el. Mai intai de toate renunta la stupefiantele pe care le consumi, iar dupa ce organismul tau este complet curatat si mintea ta este limpede, analizeaza din nou situatia. Abia astept sa vad cum decurg lucrurile si astept sa-mi povestesti cum mai decurge viata ta.

 

rubrica sex

Ejaculez dupa sexul oral, iar apoi nu mai am erectie

 

Buna Jacqueline. Ma numesc Cristi si am 19 ani. In urma cu un an de zile am incercat sa-mi incep viata sexuala si nu am reusit deoarece am ejaculat in momentul in care fata respectiva mi-a facut sex oral, iar dupa aceea nu am mai avut erectie. Cum era doar o aventura nu am mai avut de-a face cu ea. Dupa acest moment am mai avut cateva tentative cu doua fete, dar nu am reusit deoarece s-a intamplat ceva asemanator cu prima situatie, am ejaculat precoce, dupa care nu am mai avut erectie. Ma gandesc ca problema este cel mai probabil de natura psihologica, in momentele respective nereusind sa ma relaxez. Tin sa mentionez ca nu ma simt complexat deloc de faptul cum arat, deoarece am un aspect fizic placut.

 

Draga Cristi. Din pacate unul din cinci barbati se confrunta, la un moment dat, cu ejacularea precoce. In cazul tau nu putem vorbi de ejaculare prematura repetata ca despre o problema medicala, tinand cont ca mi-ai spus ca de abia ti-ai inceput viata sexuala si ai avut doar trei partide. Nu au de ce sa te simti frustrat. Cel mai probabil este de natura psihologica. Multi factori contribuie la instalarea acestei situatii: stres, depresii, tot felul de probleme legate de sanatatea fizica si mentala. Parerea mea este ca in momentul in care ai decis sa-ti incepi viata sexuala nu te-ai gandit sa o faci cu o fata de varsta ta, cu o tanara cu care sa fi avut deja o relatie. Cel mai probabil ai preferat debutul cu o tanara mai experiementata, care inevitabil, ti-a provocat un blocaj. Pentru a iesi din starea asta, in cazul tau, cel mai indicat este sa-ti faci intai o relatie, iar apoi sa incerci din nou. Nu trebuie sa privesti sexul ca o chestie “cool” deoarece toti prietenii tai o fac deja, ci pe un lucru pe care ti-l doresti, pe care-l simti, o bucurie pe care vrei sa o traiesti alaturi de persoana draga. Un rol important il are si partenera ta, asa ca nu te speria ca te vei face de ras. Am incredere in tine ca vei reusi sa te relaxezi si ca vei ajunge in culmea placerii alaturi de iubita ta.

 

CITESTE SI:

Adevarul despre sexul pe “stop”! Ce sa faci cand iubitul tau iti cere asta si ce alternative exista!

“Sotul meu s-a indragostit de sora mea! Ce ma fac?”. Drama incredibila prin care trece o femeie din Galati!

Toti cei care vor sa-si gaseasca rezolvarea neplacerilor in cuplu sau necesita ajutor in ceea ce priveste problemele sexuale sunt invitati sa-mi scrie pe celebra adresa [email protected], cu mentiunea pentru Jacqueline.

 

Jacqueline

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Ce a făcut Narcisa la câteva zile de la înmormântarea lui Mădălin Păduran. Gestul tinerei nu a trecut neobservat. Internauții au remarcat imediat schimbarea
Ce a făcut Narcisa la câteva zile de la înmormântarea lui Mădălin Păduran. Gestul tinerei...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un...
S-a schimbat legea pentru acești români. Cine stă la altă adresă riscă amenzi
S-a schimbat legea pentru acești români. Cine stă la altă adresă riscă amenzi
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți după el
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți...