Loading the player...

Hector Bitar, fostul sot al Irinei Cristescu, mostenitoarea lantului de optica medicala "Opticris", a acordat un interviu in exclusivitate CANCAN.ro, site-ul nr. 1 in Romania, dupa ce a acuzat-o pe femeie ca i-a rapit fiica.

CANCAN.ro a publicat mai multe materiale in care arata ca cei doi se razboiesc pentru Alessia, fetita in varsta de doi ani pe care o au impreuna. Bitar, nepotul lui Carlos Slim, care a fost la un moment dat cea mai bogata persoana de pe Pamant, sustine ca dreptatea este de partea lui.

Hector Bitar spune ca dreptatea este de partea lui
Hector Bitar spune ca dreptatea este de partea lui
El spune ca judecatorii Tribunalului Bucuresti au luat decizia corecta atunci cand au decis sa o oblige pe Irina sa o aduca pe fetita inapoi in Mexic, dupa ce a acuzat-o pe aceasta de rapire. “O astept pe Alessia acasa, in Mexic. Irina face un mare scandal fara sa aiba o baza legala. Este un circ pe care judecatorii nu or sa-l ia in considerare”, a declarat Bitar pentru CANCAN.ro, site-ul citit de peste 500.000 de oameni

Spera sa-si vada fetita cat mai curand

Hector a pregatit camera in care va sta Alessia
Hector a pregatit camera in care va sta Alessia
Nepotul lui Carlos Slim a explicat si de ce Alessia trebuie sa stea cu el. Barbatul spune ca decizia instantei este corecta si ca nu a fost vorba de un proces de custodie, ci de rapire internationala de copii, motiv pentru care a si facut plangere. Hector Bitar a invocat in sprijinul sau Conventia de la Haga potrivit careia fetita trebuie sa fie adusa la resedinta din Mexic, sustinand in continuare ca el nu si-a dat acordul ca aceasta sa fie scoasa din tara, si ca mama ei a rapit-o si a adus-o in Romania.
“Nu inseamna ca Alessia si Irina vor fi separate pentru totdeauna”, a mai declarat Bitar, cu referire la decizia Tribunalului Bucuresti, care a stabilit ca micuta sa fie dusa inapoi in Mexic, la tatal ei.
Acesta a mai sustinut ca in vara anului trecut a venit in Romania, iar rudele Irinei au incercat sa-l faca sa semneze cererea de custodie, astfel incat fetita sa ramana cu mama ei.

Citeste si Nepotul celui mai bogat om din lume i-a “furat” fetiţa fostei neveste din România! “Răpire” de 83 de miliarde!Acuzatii grave


Irina spune ca fostul ei sot intentiona sa o omoare
Irina spune ca fostul ei sot intentiona sa o omoare
De cealalata parte, Irina Cristescu sustine ca dreptatea este de partea ei. Femeia spune ca a procedat corect atunci cand a luat-o pe micuta Alessia Miroslava, care atunci avea doua luni, si afirma ca Hector Bitar intentiona sa o rapeasca pe fetita si sa o omoare pe ea. “Irina Cristescu a plecat din Mexic ca urmare a descoperirii unei tentative de eliminare fizica a sa, prin omor sau deportare de catre tatal fetitei, cu ajutorul unei retele criminale. Mai mult, Irina Cristescu si fiica sa, Alessia, au fost supuse in scurta perioada petrecuta in Mexic alaturi de Hector Bitar, la o serie de violente fizice si morale care au fost raportate institutiilor mexicane. In acest sens, s-au depus sesizari la 64 de institutii mexicane iar Hector Bitar a primit avertismente in urma plangerilor penale facute.
Plecarea Irinei a fost recomandata si puternic sprijinita de ambasadele Romaniei si Statelor Unite in Mexic. Acest caz este despre dreptul la auto aparare al mamei, precum si dreptul de a-si proteja bebelusul de un tata violent si aflat sub influenta alcoolului si al drogurilor – dupa cum o dovedesc martorii si expertizele depuse in instanta"
, au declarat reprezentantii acesteia. 

Avere de miliarde de dolari

Carlos Slim are o avere estimata la peste 80 de miliarde de dolari
Carlos Slim are o avere estimata la peste 80 de miliarde de dolari
Hector Bitar este unul din cei mai bogati oameni din Mexic, iar unchiul sau, Carlos Slim, a fost la un moment dat, cea mai bogata persoana de pe Pamant! A ajuns insa pe pozitia a doua,  cu o avere estimata de 83 de miliarde de dolari, potrivit Top Forbes.

Adrian Nicolae

Bogdan Galca

 

Citeste despre:hector bitar copil, irina cristescu fetita rapire proces


Share On Facebook