O copilă de 10 ani din Pașcani, abuzată sexual. Bărbatul a fost condamnat la 7 ani de închisoare

Publicat: 19/08/2019 | 08:51
O copilă de 10 ani din Pașcani, abuzată sexual. Bărbatul a fost condamnat la 7 ani de închisoare

Un bărbat de 49 de ani, din Pașcani, a fost condamnat, după ce a abuzat sexual o fetiță de zece ani. Eduard  Chinez era divorțat și locuia singur. Într-o zi, bărbatul a văzut-o pe copila de zece ani și i-a dat cinci lei, după care a chemat-o la el acasă. După câteva minute, a tras perdelele și a dezbrăcat-o pe micuță.

Ce a urmat a fost un coșmar pentru micuță. I-a introdus degetul în vagin şi i-a făcut sex oral copilei. În final, cu un cuţit, individul a obligat-o pe fată să îl masturbeze.

Inculpatul, cunocând vulnerabilitatea persoanei vătămate minore lăsate mereu nesupravegheată de părinţi, văzând-o pe minoră, i-a dăruit acesteia 5 lei şi a îndemnat-o să meargă cu el acasă, inculpatul constrângând-o în final să meargă la domiciliul său. Ajunşi în casa inculpatului, acesta având scopul întreţinerii de relaţii sexuale cu minora, i-a creat mai întâi o stare de confort, ademenind-o cu jocul pe laptop, tabletă şi vizionare programe tv, minorei fiindu-i imediat captată atenţia de ofertele de joc propuse de inculpat“, se arată în motivarea sentinţei de condamnare a individului.

După viol individul a adormit iar fata a rămas trează toată noaptea. Abia a doua zi familia copilei s-a interesat de ea, minora ajungând acasă şi povestind prin ce a trecut. Audiat, individul a spus că nu îşi mai aminteşte ce s-a întâmplat, însă a precizat „că nu crede că ar fi în stare să comită faptele de natură sexuală de care este acuzat“, au precizat judecătorii. Bărbatul a fost condamnat acum la șapte ani de închisoare și plata a 20.000 de lei victimei, scrie adevarul.

Citește și...