fetita de 2 ani

O copilă de numai doi ani a reuşit nu doar să îi pună pe oamenii legii pe drumuri, ci să îşi şocheze părinţii, după ce a sunat la poliţie când avea o „urgenţă“ în ceea ce priveşte stilul vestimentar.

Există unele momente în viaţă în care pur şi simplu nu ştii pe cine să suni atunci când ai o problemă legată de stilul vestimentar.

O pereche de pantaloni i-a pus pe poliţişti în alertă

Micuţa Aaliyah din Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii, s-a confruntat, în urmă cu câteva zile, cu o asemenea dilemă, aşa că a pus mâna pe telefon şi a sunat la poliţie pentru că nu reuşea să îşi îmbrace perechea preferată de pantaloni, scrie Cosmopolitan.

Micuţa Aalyiah i-a uimit pe poliţişti când le-a arătat acestora care e „urgenţa“
Micuţa Aalyiah i-a uimit pe poliţişti când le-a arătat acestora care e „urgenţa“

Cea care a făcut publică toată povestea a fost chiar ajutorul de şerif, Martha Lohnes, ofiţerul care a răspuns la apelul disperat al fetiţei de 2 ani. Femeia a postat întreaga poveste care i s-a părut uluitoare pe Facebook.

„Fetiţa a sunat la 911 fără ca părinţii săi să aiba habar. Am ajuns la faţa locului şi ea a ieşit afară din casă, cu pantalonii îmbrăcaţi doar pe jumătate. Ne spunea încontinuu că nu reuşeşte să se îmbrace cu acea pereche de pantaloni. Aşa că m-am aşezat pe trepte, alături de ea şi am ajutat-o să îşi îmbrace pantalonaşii preferaţi. Apoi am luat-o în braţe şi am îmbrăţişat-o. A fost cea mai bună zi din cariera mea.“, a povestit amuzată poliţista.

Însă, ceea ce pentru poliţişti a fost un motiv de amuzament, pentru mulţi internauţi îngrijoraţi a fost un bun prilej de a-i critica pe părinţii micuţei Aaliyah.

Mădălina Moraru

Citeste despre:statele unite, fetita de 2 ani, politie, stil vestimentar


Share On Facebook