Sergiu a ajuns un balerin apreciat la nivel national
Sergiu a ajuns un balerin apreciat la nivel national

Andreea Farcas, profesoara de coregrafie, si Sergiu Bitoanca, unul dintre elevii ei, alaturi de care a fost filmata sarutandu-se patimas in sala de repetitii a Operei din Timisoara, au luat o decizie care a socat pe toata lumea!

Un scandal sexual fara precedent care s-a intamplat in urma cu doi, intr-un liceu din Timisoara, a capatat proportii de neimaginat dupa ce atentia publica s-a mutat de pe cei doi protagonisti.

Profesoara si-a pipait elevul chiar in timpul cursurilor

Este vorba despre profesoara de coregrafie Andreea Farcas si elevul ei, minor la acea vreme, Sergiu Bitoanca. Acestia au fost surprinsi pe o camera video, in timpul unui antrenament, in ipostaze intime.

Mai exact, frumoasa profesoara, foarte tanara de altfel, o balerina cu reputatie foarte buna in Timisoara, nu s-a mai putut abtine si a inceput un adevarat preludiu sub pretextul unei... incalziri. Doar ca incalzirea s-a transformat intr-un joc erotic din care a reiesit ca profesoara si elevul ei au o relatie foarte apropiata.

Profesoara si-a pipait elevul chiar in tiompul cursurilor


Au ajuns sa danseze impreuna

Relatia celor doi a fost blamata la incpeut, insa nu a durat multa vreme si s-au dat disparuti din atentia publica, fara ca cineva sa mai stie ce se intampla cu ei. Cancan.ro i-a gasit pe cei doi acum, la doi ani distanta, la fel de indragostiti, si mai mult ndecat atat: dansand impreuna! Atat Andreea, cat si Sergiu, par sa se iubeasca ca in prima si zi primesc compliemnte de la prieteni pentru cuplul pe care il formeaza, in ciuda prejudecatilor pe care au fost nevoiti sa le depaseasca.
Andreea si Sergiu au ramas impreuna, in ciuda scandalului pe care au fost nevoiti sa-l infrunte
Andreea si Sergiu au ramas impreuna, in ciuda scandalului pe care au fost nevoiti sa-l infrunte

Iubirea lor este atat de mare, incat Sergiu o soarbe din priviri pe frumoasa blonda si in timpul spectacolelor, cand nu se mai sfiesc sa se tina de maini in fata publicului.

“Eu o iubesc pe Andreea, lucru pe care il stiu si parintii mei. In filmul postat pe You Tube nu este nimic anormal si vreau sa vad cine a putut sa faca un asemenea lucru pentru ca totul porneste din partea unora care vor sa ne faca rau... Sper sa demareze o ancheta in acest caz pentru ca eu nu am facut nimic gresit", a recunoscut la acea vreme, demonstrand asta si acum, la doi ani distanta.
Sergiu a ajuns un balerin apreciat la nivel national
Sergiu a ajuns un balerin apreciat la nivel national


S-au indragostit in timpul unei olimpiade

Cei doi s-au cunoscut in timpul pregatirilor unei olimpiade la care Sergiu urma sa participe. Imaginile au fost filmate in cadrul unei Sali din interiorul Operei Nationale din Timisoara, si toata lumea se astepta ca balerina Andreea Farcas sa fie data afara in urma scandalului. Conducerea Operei nu a considerat insa ca frumoasa balerina trebuie sa ramana pe scena, in continuare.

Citeste si Dezvaluiri-bomba din cel mai mare scandal sexual pornit vreodata in Romania! Ce spune victima violului controversatului politician

SCANDAL SEXUAL! Un profesor de sport s-a filmat in timp ce facea sex cu tinere pe care le platea

(M.A.)
 

Citeste despre:profesoara dans timisoara, scandal sexual profesoara, balerina opera timisoara, scandal sexual opera


Share On Facebook