principala

Milionarul israelian Amiran Dzanashvili, fostul iubit al Simonei Patruleasa, a fost retinut in acelasi dosar cu Sile Camataru, pentru acuzatii de proxenetism. Povestea din spatele acestei prietenii este insa uluitoare!

Unul dintre cei mai discreti si mai excentrici milionari din Romania, isreaelianul Amiran Dzanashvili, a disparut din peisaj in ultimii doi ani, sub pretextul ca se simtea hartuit de amanta de care aflase toata lumea. Acum, numele lui este adus din nou in atentie dupa ce procurorii bucuresteni au descoperit dovezi ca acesta este implicat intr-o retea de proxenetism, care a fost filata luni intregi pentru a se afla afla cum era organizata.

Amiran a fost clientul lui Sile Camataru

Asa s-a stabilit faptul ca Sile Camataru, pe numele real Vasile Balint, era "creierul" gruparii, insa alaturi de el mai erau mobilizate alte circa 20 de persoane, majoritatea angajati ai hotelurilor si cazinourilor unde se presupune ca erau vandute strainilor fete pentru placeri sexuale pentru sume de 200-1.000 de euro.

Amiran a fost clientul lui Sile Camataru

Desi este cunoscut faptul ca Sile Camataru are relatii apropiate cu multi oameni influenti, putini sunt cei care cunosc ca acesta a avut o prietenie inclusiv cu Amiran Dzanashvili, milionarul care s-a iubit cu mai multe femei celebre din Romania, printre care Simona Patruleasa si Monica Stan.
Amiran a fost clientul lui Sile Camataru

S-au imprietenit cand Amiran a saracit

In urma cu doi ani, CANCAN.ro scria ca prietenia dintre Amiran si Sile a inceput cand israelianul s-a trezit cu probleme financiare si a fost nevoit sa ia bani cu camata de la el. Doar ca afacerile i-au mers din ce in ce mai prost, iar datoriile s-au facut din ce in ce mai mari. Acela a fost momentul in care Amiran a si disparut din tara, iar apropiatii au sustinut ca ar fi fost din cauza fratilor Camataru, care incercau sa-si recupereze banii de la el.

Amiran a fost retinut intr-un dosar de proxenetism
Amiran a fost retinut intr-un dosar de proxenetism


Se pare ca Amir a gasit totusi o solutie sa se achite de datorii, ba chiar sa faca si el bani, asociindu-se din nou cu Sile.
Pentru ca el avea deschidere catre toate cazinourile de lux din Bucuresti, fiind asociat la multe dintre ele, anchetatorii au stabilit ca Amir a fost “portita” lui Sile in acest caz, iar asta l-a costat libertatea, fiind retinut momentan in acest dosar.
Mai exact, Amir se pare ca obisnuia sa le instruiasca inclusiv pe angajatele cazinourilor referitor la modul in care trebuie sa gaseasca clienti straini dornici de senzatii tari.
amiran

Si-a tocat averea pe vile si masini de lux

Despre Amir Dzanashvili se mai stie ca s-a cheltuit mare parte din avere pe vile si masini de lux: Ferarri 599 GTB, Bentley Flying Spur, Aston Martin D9 si Porsche Carerra sunt doar cateva dintre masinile pe care afaceristul le-a afisat in public. A doua sa mare slabiciune o reprezinta femeile, chiar daca este casatorit.

Acum, atat Sile, cat si Amiran, impart nu doar banii proveniti din afaceri ilegale, dar si aceeasi celula, pentru 29 de zile, pana judecatorii vor decide daca se va prelungi mandatul de arestare.

(M.A.)

 

Citeste despre:dani camataru, sile camataru proxenetism, clan camatarii, clanul camataru familie


Share On Facebook