Loading the player...

Preşedintele Bursei de Valori Bucureşti (entitate care, doar în 2015, a făcut tranzacţii de 2 miliarde de euro!) a eliberat funcţia sinonimă din Varşovia după un amantlâc pe care presa poloneză l-a prezentat ca pe un mic scandal sexual.

Acum, Ludwik Sobolewski pare gata să se refacă nu doar pe plan profesional în România, ci şi sentimental.

O seară de vineri de toţi banii

Vineri, doctorul în drept polonez a petrecut o seară agreabilă la Uanderful. Şi nu a petrecut-o singur, ci în compania unei tinere cu care a schimbat priviri mai fierbinţi şi atingeri mai tandre decât ne-am închipui că se petrec între doi oameni care nu vor nimic serios de la viaţă şi unul de la celălalt.

Un adevărat bar călăuzitor: Ludwik Sobolewski nu s-a ferit deloc să se afişeze cu frumoasa brunetă proaspăt cucerită
Un adevărat bar călăuzitor: Ludwik Sobolewski nu s-a ferit deloc să se afişeze cu frumoasa brunetă proaspăt cucerită

La ora 00:15, după exact patru ore petrecute în restaurantul din Floreasca, Ludwik şi societatea cu picioare lungi în care probabil speră să devină acţionar majoritar s-au mutat la Biutiful.
Fără să se sinchisească de gura sau de răutatea binecunoscute ale lumii, cei doi s-au aşezat direct la bar. El trăgea şmechereşte dintr-un trabuc, ea mânca inocentă o prăjitură şi din când în când sorbea dintr-un mojito. Dar inocenţa s-a terminat odată cu prăjitura. Pentru că poziţionarea (faţă în faţă) de la bar i-a permis domnişoarei să-l atingă pe preşedintele BVB pe coapse şi chiar în nişte locuri care au făcut ca indicele Nasdaq al lui Sobolewski să crească ameţitor, mai-mai să creadă barmanul că a mai apărut un client.

Investiţii în săruturi: preşedintele Bursei de Valori Bucureşti şi noua sa prietenă s-au giugiulit în public.
Investiţii în săruturi: preşedintele Bursei de Valori Bucureşti şi noua sa prietenă s-au giugiulit în public.

Vii pe la mine să-ţi arăt colecţia de acţiuni?
Polonezul şi misterioasa domnişoară au părăsit barul din Herăstrău la ora 2:30, ţinându-se adolescentin de mână. Scena, ruptă parcă din ”Liceenii”, a fost filmată de CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România. După o scurtă escală, de circa 10 minute, la Fratelli, Ludwik şi domnişoara au plecat către casa de om care câştigă zeci de mii de euro pe lună a lui Sobolewski, un bloc rezidenţial de pe strada Virgil Madgearu. Au urcat în sus ca luceferii blânzi şi (fix pe invers faţă de luceferi) duşi au fost până dimineaţa.

Până dimineaţa, am spus? De fapt, au părăsit domiciliul abia sâmbătă, în jurul orei 14. Ea cu alte haine, semn că locuiesc împreună. El, cu aceeaşi mină de îndrăgostit. De altfel, în decursul plimbării de weekend, Sobolewski a cuprins-o protectiv pe domnişoară cu braţul şi chiar a sărutat-o apăsat de câteva ori.

Înainte să ajungă în România, Sobolewski a implicat Bursa de la Varşovia într-un scandal legat de sponsorizarea unui film în care urma să joace fosta lui iubită, modelul polonez Anna Szarek
Înainte să ajungă în România, Sobolewski a implicat Bursa de la Varşovia într-un scandal legat de sponsorizarea unui film în care urma să joace fosta lui iubită, modelul polonez Anna Szarek

Ludwik Sobolewski a fost suspendat din funcţia de preşedinte al Bursei de Valori Varşovia după ce în presa poloneză au apărut nişte acuze neprobate legate de o eventuală încercare a lui Sobolewski de a implica instituţia pe care o conducea în sponsorizarea unui film în care urma să joace iubita lui, Anna Szarek (cu 20 de ani mai tânără).
Cunoscut model polonez, Anna Szarek a început să cocheteze cu industria cinematografică în 2011, când a apărut într-un rol pasager în filmul Instinct. Rolul era, ca să ne înţelegem, exagerat de pasager, în sensul că domnişoara Szarek a jucat o prostituată în film.

În anii care au urmat, Anna a mai jucat în două seriale şi două filme de lung metraj. Pentru ultimul ei film, Ultima oră (2013), presa poloneză a presupus că Szarek a apelat la prietenul de atunci Ludwik Sobolewski pentru o sponsorizare.

photo 4


Cine are informaţii despre identitatea domnişoarei brunete ne poate scrie pe celabra adresa de e-mail pont@cancan.ro!

Maria Apostol

Citeste despre:marilyn ludwik sobolewski, preşedintele bursei de valor, anna szarek


Share On Facebook