O prostituată din Italia aruncă bomba în cazul Caracal: “Alexandra și Luiza nu sunt moarte”

Publicat: 18/08/2019 | 21:47

Apar noi informații în cazul crimelor din Caracal și – oricât ar părea de neverosimile – se integrează în tot acest puzzle tragic care a oripilat întreaga opinie publică din România și nu numai. Din nefericire, toate aceste informații nu fac altceva decât să bulverseze cele două familii ale fetelor, întreținând speranța că ele nu ar fi moarte, asta în pofida faptului că Gheorghe Dincă a recunoscut, în fața anchetatorilor, că le-a ucis.

Prostituatele din Italia au fost ”ținta” unei echipe trimise spre a obține informații despre ”cazul Caracal”, iar una dintre ele crede că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu nu ar fi moarte. De fapt, se vehiculează – în continuare – teoria că adolescentele au fost deja ”trimise” în afara României, victime ale unei rețele de prostituție, iar criminalul Gheorghe Dincă nu face altceva decât să protejeze adevărații coordonatori ai respectivei rețelei. În spatele lui Gheorghe Dincă s-ar afla ”cineva”, numai că anchetatorii nu au ajuns, încă, la el/ei, iar ancheta aflată în desfășurare trenează.

”Din câte am auzit eu că le-ar fi omorât dar eu nu prea cred că le-ar fi omorât. Chiar nu cred asta. Eu cred că-și asumă el faptul că le-a omorât, cine-o fi în spatele lui. Și el să facă pușcărie și ceilalți să mănânce, să-l țină pe la pușcărie. Toate fetele de aici sunt românce. Știau și carabinierii, dar treceau cu vederea. Îți mai ziceau să întreții relații sexuale gratis”, a spus una dintre prostituate pentru antena3.ro.

Citește și...