El e probabil cel mai controversat şi mai comentat om de pe planetă, la această oră, cu şanse bune ca în noiembrie să fie noul preşedinte al Americii. Ea nu e Marilyn Monroe, ci o româncă simplă. Ei doi s-au iubit.

Povestea completă, doar aici, pe cel mai citit site din România.


N-a cedat din prima seară decât un pic, cum trebuie, regulamentar

O româncă tipică. Tipic de frumoasă, mai ales. Atât de tipică încât o chema Popescu. Mădălina Popescu. Pe Donald Trump îl chema tot aşa când a văzut-o, acum 12 ani, într-un club de noapte din Miami. ”Eu sunt Donald”, i-a zis. ”Donald Duck?”, a întrebat Mădălina în glumă, deşi îl recunoscuse. El a fost cucerit de umorul ei. Mare consumator de frumuseţi de import (două dintre cele trei neveste ale lui Trump, inclusiv cea actuală, sunt manechine de origine est-europeană), Trump nu putea să rateze o româncă de pe listă, cu atât mai mult cu cât era convins că nu l-a recunoscut şi că ea era atrasă exclusiv de bărbatul fatal din el, nicidecum de averea sa impresionantă.

În seara respectivă, Mădălina era însoţită de sora ei, Cristina, şi de alte două prietene, toate românce. Trump era însoţit de avocat. Cumva de înţeles, de altfel, pentru că atunci când eşti atât de bogat cum e Donald Trump (o avere de 4,5 miliarde de dolari, conform Forbes, dar de 9 miliarde dolari, conform lui însuşi) e riscant să ieşi la agăţat fără un avocat bun. Cine ştie ce promiţi, cum îţi petreci noaptea, mai ales când eşti la Miami.


Şi miliardar, te şi sună a doua zi, se poate mai bine?
Cele două găşti şi-au petrecut restul nopţii împreună şi Trump şi-a demonstrat galanteria când primul lucru pe care l-a făcut a doua zi a fost s-o sune pe Mădălina. A invitat-o (alături de celelalte trei fete) la ”after party” la mansion-ul lui din Palm Beach şi, pentru un plus de rafinament, a trimis limuzina cu şofer să le ia de acasă. A urmat o petrecere în care Trump (”modest” cum îl ştie o lume întreagă) s-a lăudat cu tot domeniul său, pe care l-a prezentat fetelor pas cu pas, de unul singur. Cât de sclipitor a fost tot, vă întrebaţi? Să zicem doar că petrecerile lui Jay Gatsby erau pistol cu apă.

Dar nici Mădălina nu era de colea. Cel mai celebru miliardar american a devenit, spun apropiaţii, dependent de româncă, pe care a invitat-o (da, tot alături de cele trei prietene) să-i fie parteneră, în weekend-ul următor, la un bal de caritate organizat chiar de Trump. Dornic mereu să facă impresie bună, Trump a reuşit şi de data asta, prezentându-le fetelor celebrul cupru Whitney Houston – Bobby Brown.

“Când lucrurile deveniseră foarte serioase….”

Ce-i drept, româncele se îmbrăcaseră în rochii scurte şi strâmte, crezând probabil că merg la o nuntă de la Videle, fapt ce i-a făcut pe invitaţii veniţi în smochinguri, cu papioane, respectiv rochii lungi şi clasice, să se uite chiorâş. Dar Trump nu s-a supărat, din contră, a iubit-o şi mai mult pe Mădălina pentru extravaganţa ei şi pentru lipsa de inhibiţii. A pus-o, alături de cele trei prietene, la masa centrală, ba chiar s-a lăudat cu noua sa cucerire, fie ea şi cu sânii şi parte din fese ieşite pe-afară. 
Pe măsură ce a trecut timpul, relaţia dintre cei doi a devenit tot mai înfocată. Într-atât de înfocată încât Mădălina ”s-a speriat”, după cum chiar ea ne-a declarat, în exclusivitate. ”Când lucrurile deveniseră foarte serioase, m-am speriat şi am fugit în vacanţă, în România. Când m-am întors, l-am găsit combinat cu actuala soţie, cu Melania”, ne-a spus exclusiv pentru cancan.ro Mădălina Popescu. Cine ar fi crezut că româncele frumoase se pot speria într-atât de bani?

Soţiile lui Trump, aroganţele, şi glumele pe seama lui
Donald Trump a fost mereu un personaj care a ştiut să facă show. Controversat şi extrem de arogant, ba chiar megaloman, Trump nu a ratat nicio ocazie să facă paradă cu averea sau cuceririle lui. Acum, are şanse foarte mari să candideze din partea Partidului Republican la preşedinţia Americii. Contracandidatul lui Trump va fi unul dintre democraţii Hillary Clinton şi Bernie Sanders.


Trump a fost căsătorit de trei ori. Prima căsătorie a fost cu Ivana, un fotomodel originar din Cehia, relaţie care a început foarte interesant: cu ea acuzându-l de viol. Orice aţi spune, Trump nu e un tip căruia să-i placă paşii tradiţionali.
A urmat o căsătorie scurtă (circa 4 ani) cu cea care i-a fost amantă în ultima parte a căsătoriei cu Ivana: Marla Maples. A treia relaţie stabilă a lui Trump a urmat imediat după aventura cu Mădăina şi continuă şi în prezent: miliardarul este căsătorit cu fostul manechin Melania, de origine slovacă. De altfel, pasiunea lui Trump pentru fete tinere a fost deseori parodiată de comicii americani, unul dintre ei spunând că nu îl votează pe Trump de teamă ca acesta ”să nu părăsească America pentru o ţară mai tânără”. 
Iată cele mai bune glume făcute pe seama lui Donald Trump, mai jos.


Jimmy Fallon: ”Se pare că Donald Trump nu a mai votat de peste 20 de ani. Sau, în termeni mai simpli, Trump nu a mai votat de peste trei neveste.”
Seth MacFarlane: ”Când Trump face sex cu un fotomodel, închide ochii şi îşi imaginează că se masturbează.” (aluzie la aroganţa şi narcisismul caracteristice lui Trump).
Seth Meyers: ”Concursul de frumuseţe Miss SUA sponsorizat de Donald Trumptocmai s-a încheiat. A câştigat concurenta care s-a purtat cel mai urât cu Miss Mexic.” (referire la declaraţia lui Trump conform căreia mexicanii care vin în SUA sunt infractori şi violatori şi că vrea să construiască un zid care să-i împiedice să mai treacă frontiera).

Maria Apostol

Citeste despre:o romanca tipica, mădălina popescu, trump


Share On Facebook