oana racovita

În urmă cu patru ani, Oana Racoviţă, elevă la Jean Monnet, şi-a acuzat profesorul, pe Octavian Vişan, de viol. Astazi. tânăra a disparut total din peisajul public, iar CANCAN.ro a reuşit să afle şi de ce.

În 2012, un scandal uriaş a stârnit controverse şi furie în rândul a milioane de români. Pe atunci, Oana Racoviţă, o elevă a liceului Jean Monnet, îşi acuza profesorul de sport că ar fi violat-o.

Fapta infiorătoare ar fi avut loc într-o excursie cu clasa la munte. La vremea respectiva anchetatorii au stabilit că nu a fost vorba de viol, iar judecatorii l-au condamnat pe profesor pentru că a făcut sex cu o minoră. După ce organele abilitate au ajuns la concluzia că fata a minţit cu bună ştiinţă, Oana Racoviţă a făcut tot posibilul să intre într-un con de umbră.

Oana s-a schimbat radical după terminarea liceului
Oana s-a schimbat radical după terminarea liceului

De atunci, tânăra s-a schimbat radical. A devenit o adevărată bombă sexy, s-a înscris la Facultatea de Medicină Dentară şi s-a îndrăgostit nebuneşte de un om de afaceri de origine turcă.

Dan Octavian Vişan a făcut ani grei de închisoare
Dan Octavian Vişan a făcut ani grei de închisoareNu iese din cuvântul iubitului!Însă, viaţa acesteia este departe de a fi una de poveste. Conform apropiaţilor, Oana Racoviţă îşi petrece majoritatea timpului în casă şi a renunţat la ieşirile cu prietenele în club.

Tanara se iubeste cu un afacerist bogat, dar gelos
Tanara se iubeste cu un afacerist bogat, dar gelos

CANCAN.ro a aflat şi care pare a fi motivul pentru care tânăra şi-a schimbat complet stilul de viaţă: ”Iubitul ei este foarte gelos, nu îi place să o ştie în oraş fără el. Este foarte gelos. Îi oferă absolut tot ceea ce îşi doreşte, dar să nu iasă din cuvântul lui. Rar am văzut-o în oras cu prietenele ei. Numai cu iubitul iese”, a declarat un apropiat al Oanei, pentru CANCAN.ro. Contactată telefonic, fosta elevă de la Jean Monnet nu a vrut să ofere declaraţii: ”Viaţa mea privată nu interesează pe nimeni. Sunt bine, merg la şcoală, însă vreau doar să fiu lăsată în pace”, ne-a spus tânăra.

Andreea Negoiţă

Citeste despre:oana racoviţă, eleva violate jean monnet, dan octavian visan profesor acuzat de viol


Share On Facebook