Oana Roman a arătat ASTA. Ce a apărut pe pagina ei după ce soţia lui Marius Elisei s-a indignat. ”Refuz vagin…”

Publicat: 03/08/2017 | 00:02

Oana Roman a luat atitudine, în calitate de mamă, în scandalul vaccinurilor, care a împărţit părinţii în două tabere: cei care cred în funcţiile benefice ale vaccinurilor şi cei care consideră că sunt pline de otrăvuri care le îmbolnăvesc copii. Vedeta a dat publicităţii un mesaj amuzant, dar în realitate, extrem de trist!

Oana Roman a distribuit postarea unui medic care a arătat o fotografie a unei fişe completată de un părinte semi-analfabet, care şi-a justificat refuzul de administrare a unui banal vaccin antitetanos, absolut indicat în cazul unei răni care se poate infecta cu un virus mortal. ”Refuz vagin antitetanos” a scris părintele pacientului, o exprimare pe de o parte amuzantă, dacă nu ar fi extrem de tristă, gândindu-ne la pregătirea, informarea şi nivelul de cultură ale unora dintre părinţi.

Crunt articol, crunt limbaj, dar atât de adevărat! Părinţi picaţi din Evul Mediu, direct în sec XXI ! Pt ca trebuie sa ai mentalitate de Evul Mediu ca să spui ca nu vrei sai vaccinezi copiii!” a scris Oana Roman, în dreptul fotografiei.

Citește și...