Oana Roman, primele declarații despre despărțirea de Marius Elisei. De ce s-au certat

Publicat: 25/04/2019 | 08:29
Oana Roman, primele declarații despre despărțirea de Marius Elisei. De ce s-au certat

Fiica cea mică a lui Petre Roman a recunoscut că lucrurile nu au fost mereu roz în căsnicia ei, și că a fost pe punctul de a despărți de soțul ei. 

Oana Roman și Marius Elisei formează un cuplu din 15 iunie 2014. Fosta prezentatoare TV a mărturisit în cadrul unui interviu că a avut multe cumpene în acest mariaj.

Din cauza unor certuri aprige au avut inclusiv gânduri de despărţire. Chiar și-așa, cu toate greutăţile prin care au trecut, cuplul nu a cedat.

Oana Roman a mărturisit şi că soţul ei este extrem de gelos. Este unul din motivele certurilor dintre ei, motiv care a făcut-o pe Oana Roman să se gândească la despărţire.

Eu am făcut greşeala să-i povestesc soţului meu trecutul meu amoros. Spun greşeala pentru că el e încă tânăr şi nu gândeşte ca mine. Este gelos! El nu înţelege de ce îmi salut foştii iubiţi sau de ce stau de vorbă cu ei. El spune că odată ce s-a terminat o relaţie, s-a încheiat şi gata.

Am încercat să-i explic că mi se pare normal să te comporţi civilizat cu un „fost”, dar el are altă părere. Au fost multe momente în căsnicia noastră când am vrut să ne despărţim, dar nu am făcut-o căci ne-am dat seama că noi trebuie să fim împreună. Deci pot să zic că trăim într-adevăr o mare iubire„, a spus vedeta la Cristina Şişcanu Show.

Am trecut împreună prin foarte multe cu Marius, cât pentru două vieţi. Am fost realmente alături şi la bine şi la rău. Am trecut peste operaţiile mele, ale lui, peste lungile nopţi cu febră ale Isei, am trecut împreună prin momente de cumpănă, dar şi de imensă bucurie. Am trecut peste momentele în care eu am spus că nu mai pot, el la fel, peste crize de nervi, zile în care nu aveam nici măcar un leu, peste critici, răutate, ură şi invidie.

Am mers mereu mai departe, ne-am ridicat peste toate zidurile care ni s au pus în faţă, şi nu ne-a despărţit nimic. Pentru că ne uneşte iubirea! Şi un copil minune! Ne-am îmbogăţit cu iubire, amintiri frumoase, zâmbete, şi sentimentul că ne aparţinem unul altuia!„, a scris Oana Roman pe o reţea de socializare acum ceva timp.

Citește și...