CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cât plăteşte Kaufland pentru ca Marco Hössl, CEO-ul cunoscutei reţele de hipermarketuri, să aibă acces prin zona diplomaţilor/demnitarilor şi să evite, astfel, coada din aeroportul Otopeni. (CITEŞTE ŞI: Se ascunde, însă… noi i-am aflat povestea! Cine este fantomaticul miliardar care scoate ”saci de bani” din Kaufland)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a arătat, marţi, imagini exclusive cu CEO-ul Kaufland România, Marco Hössl, care a fost respectat ca un adevărat Boss în aeroportul Otopeni. Lui Hössl i s-a facilitat accesul prin zona diplomaţilor şi s-a îmbarcat mai uşor pentru zborul la care avea bilet, evitând să stea la coadă cu toţi românii, dar nu numai. (VEZI AICI TOATE DETALIILE)

La câteva ore distanţă de la publicarea articolului, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a remis un comunicat pe adresa redacţiei, în care a precizat că între CNAB şi Kaufland există un contract şi că nu s-a produs nicio ilegalitate. Astfel, pe lângă costul biletelor de avion cu destinaţia Germania, cunoscuta reţea de hipermarketuri mai plăteşte, cu ocazia fiecărei deplasări a lui Marco Hössl, încă aproximativ 100 de euro. Pentru că, vorba aia, obrazul subţire cu cheltuială se ţine. Un preţ probabil modic pentru compania care încasează peste un miliard de euro din ţara noastră.

Pentru această sumă, CEO-ul Kaufland România beneficiază de facilităţi cu care sunt obişnuiţi, de regulă, înalţii oficiali. Marco Hössl se bucură de servicii de protocol de calitate ridicată. Are la dispoziţie un însoţitor care să îl conducă de la poartă până la avion (într-adevăr, pe Otopeni nu sunt scrise direcţiile în germană), loc rezervat în salonul VIP, unde poate consuma băutura şi mâncarea inclusă conform contractului, şi, dacă este cazul, de transport auto până la aeronavă.  (NU RATA, AICI: DECLARAŢII ULUITOARE. Tatăl handbalistului Marian Cozma nu poate uita că fiul i-a fost ucis în Ungaria şi ”explodează” în scandalul Kaufland Odorheiu Secuiesc. ”Să se ducă d@#$ului la origini… Eu o omoram pe vânzătoare!”)

Suma de 100 de euro per trecere din contract poate, însă, să crească în cazul în care CEO-ul Kaufland România consumă şi ceva extra. În concluzie, Marco Hössl este tratat ca un rege la plecarea din ţara noastră. Are parte de servicii de care se bucură, de regulă, diplomaţii. Astfel, Kaufland obişnuieşte să îşi răsfeţe conducătorii, în timp ce în privinţa clienţilor există controverse din acest punct de vedere. În urmă cu două săptămâni, s-a iscat un scandal monstru după ce vloggerul "Miliţianul" a comandat mâncare la un magazin Kaufland din Odorheiu Secuiesc, iar angajata hipermarket-ului a refuzat să îl servească. (VEZI AICI TOATE DETALIILE). (I.D.)

Cine mai deţine informaţii despre alte "scheme" de acest fel este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro.

Citeste despre:marco hössl, ceo kaufland romania, marco hössl aeroport, marco hössl tratatie otopeni, kaufland contract otopeni, marco hössl protocol otopeni


Share On Facebook