Octavian Strunila

CANCAN.ro anunţă în exclsuivitate că actorul Octavian Strunilă (34 de ani) a fost eliminat din emisiunea ”Ferma Vedetelor”, de la Pro TV.

Octavian Strunilă spera că va rămâne la ”Ferma Vedetelor” cât mai mult şi, de ce nu, să câştige chiar şi premiul cel mare de 50.000 de euro. Pentru fiecare săptămâna petrecută în ”fermă”, concurenţii încasează, fiecare, câte 1.500 de euro. Din păcate, actorul se numără printre cei eliminaţi, iar, astfel, pentru trei săptămâni petrecute în Cipru, el a încasat doar  4.500 de euro, bani care nu-l vor ajută să-şi recupereze locuinţa pierdută, dar nici să-şi cumpere alta nouă. Octavian Strunilă nu se află într-o stare financiară bună, iar asta pentru că din cauza datoriilor, banca i-a luat casa, iar în prezent locuieşte în chirie cu soţia şi cei doi copii ai lor, Maria (6 ani) şi Sasha (4 ani). Actorul va mai apărea la TV, căci din show-ul difuzat va fi scos abia peste o lună, însă el deja s-a întors în România.

CANCAN.ro dezvăluie în exclusivitate, evident, pentru că e site-ul numărul 1 al României, că Octavian Strunilă a fost eliminat de public din emisiunea ”Ferma Vedetelor”. ”El este foarte supărat, nu se aştepta să iasă acum. Trebuia să mai rămână. Chiar spera să stea în emisiune tot mai mult. Voia să strângă mai mulţi bani pentru a-şi plăti datoriile. Octavian este un om bun, un actor bun, un familist. Se înţelege foarte bine cu multă lume, este iubit de toată lumea. ”, a declarat o sursă din anturajul lui Strunilă.

Octavian Strunilă este dezamăgit că a fost eliminat de la ”Ferma Vedetelor”
Octavian Strunilă este dezamăgit că a fost eliminat de la ”Ferma Vedetelor”

Citeşte şi:

Octavian Strunila, sotia ta stie ce faci tu cata vreme ea sta acasa cu copiii?! Imaginile astea clar nu-i vor conveni...

Transformarea incredibila a lui Steven din "Inima de tigan"! Cat de mult s-a schimbat Octavian Strunila in ultima perioada!

In timp ce sotia era acasa cu copiii, Octavian Strunila iesea la bere...cu o fata. Actorul i-a depanat amintiri amuzante

A inceput "Ferma vedetelor"! Vezi cine cu cine se va duela in Cipru

Larisa Ciută

Citeste despre:octavian strunilă, octavian strunilă ferma vedetelor, ferma vedetelor, premiu ferma vedetelor


Share On Facebook