Octavian Strunila

Octavian Strunilă nu se află în cea mai bună perioadă a vieţii lui, căci după ce a fost eliminat de la ”Ferma Vedetelor”, de la Pro TV, CANCAN.ro a aflat că actorul are probleme şi în căsnicie.

”Vor divorţa, este doar o chestiune de timp”

Strunilă are o relaţie de aproape 10 ani cu Oana, care este profesoară de balet
Strunilă are o relaţie de aproape 10 ani cu Oana, care este profesoară de balet

CANCAN.ro a anunţat în exclusivitate că Octavian Strunilă a fost eliminat de la ”Ferma Vedetelor”, deşi actorul spera să câştige premiul de 50.000 de euro, pentru a-şi putea cumpăra o locuinţă noua, mai ales că acum stă în chirie, după ce banca i-a luat casa. Din păcate, nu a fost să fie, iar Strunilă nu a a avut bafta să rămână în concurs. Astfel, pentru trei săptămâni petrecute în Cipru, el a încasat doar 4.500 de euro, bani care nu-l vor ajută să-şi recupereze locuinţa pierdută, dar nici să-şi cumpere alta nouă. Tot la urechile noastre a ajuns şi o informaţie care sigur va perturba liniştea actorului, dar şi a prietenilor şi fanilor. De când are probleme cu banii, Strunilă a început să aibă probleme şi în căsnicie. CANCAN.ro a aflat că Octavian ar urma să divorţeze de soţia lui, Oana, împreună cu care are doi copii, pe Maria (6 ani) şi Sasha (4 ani). Potrivit apropiaţilor, certurile în familie au început din momentul în care nici bani nu au mai fost şi astfel au survenit o multitudine de discuţii contradictorii, care au dus la o separare emoţională. Prietenii spun că pe cei doi soţi îi mai leagă doar copiii în acest moment. ” Cică nu se mai înţeleg de multă vreme, iar problema ar fi banii. Aşa se aude, că vor divorţa, dar nu se ştie. Stau pentru copii. Sunt familişti convinşi şi nu cred în despărţire, dar când intervine monotonia. Este greu. Divorţul în cazul lor este doar o chestiune de timp.”, au declarat surse din anturaj, pentru CANCAN.ro.

Ce mari au crescut copiii actorului
Ce mari au crescut copiii actorului

Citeşte şi:

Scandal la "Ferma Vedetelor"! Octavian Strunilă tună şi fulgeră după ce a fost dat afară!

Octavian Strunila, sotia ta stie ce faci tu cata vreme ea sta acasa cu copiii?! Imaginile astea clar nu-i vor conveni...

Eva Stan

Citeste despre:octavian strunila, oana strunila, sotie strunila, octavian strunila divort, octavian strunila divorteaza


Share On Facebook