OFICIAL: FCSB l-a transferat pe Alexandru Buziuc, atacantul de la Academica Clinceni!

Publicat: 31/07/2020 | 23:26
OFICIAL: FCSB l-a transferat pe Alexandru Buziuc, atacantul de la Academica Clinceni!

FCSB a anunțat azi transferul atacantului Alexandru Buziuc, 26 de ani, venit de la Academica Clinceni. Joi, Gigi Becali vorbea cu admirație despre Buziuc, iar vineri a reușit să îl aducă la echipa sa.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

„FCSB anunță că Alexandru Buziuc va evolua pentru echipa noastră începând cu sezonul 2020-2021. Atacantul în vârstă de 26 de ani se va alătura lotului condus de Anton Petrea după ultima partidă în tricoul celor de la Academică Clinceni. FCSB îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

”Mă bucur foarte mult că am ajuns la una dintre cele mai mare echipe din țară și consider că este un pas important în carieră mea. Îmi doresc foarte mult să pun umărul la îndeplinirea tuturor obiectivelor din sezonul următor. Știu că așteptările sunt mari aici și nivelul meu de pregătire trebuie să fie unul ridicat, astfel încât voi munci mai mult, pentru a demonstra că merit să joc la FCSB”

ALEXANDRU BUZIUC, în exclusivitate pentru www.fcsb.ro” se arată în comunicatul postat de gruparea FCSB pe pagina oficială de Facebook.

Transferul vine la o zi după ce patronul Gigi Becali a dezvăluit presei numele lui Buziuc, alături de cel al lui Gabriel Debeljuh, atacantul croat de la Hermannstadt. „E român și îmi place mie. Voi râdeți, dar îmi place mie de el. Râdeți că nu are nume, dar așa îmi place. E ăsta de la Clinceni, numărul 9. Buziuc, da! Îmi place de el și am încredere mai mare în el decât în Debeljuh! Dacă e să dau bani pe ei, dau puțini bani”. a spus Becali.

Publicată de FCSB pe Vineri, 31 iulie 2020