OFICIAL: Legendarul portar spaniol Iker Casillas a agățat mănușile în cui!

Publicat: 04/08/2020 | 15:50
OFICIAL: Legendarul portar spaniol Iker Casillas a agățat mănușile în cui!

Iker Casillas, 39 de ani, și-a anunțat retragerea din activitatea de fotbalist, printr-o postare emoționantă pe rețelele de socializare.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Iker Casillas și-a anunțat oficial retragerea din activitate, la un an și două luni de când nu a mai jucat, după infarctul suferit. Portarul spaniol în vârstă de 39 de ani a avut o carieră incredibilă, atât la Real Madrid și FC Porto, cât și la naționala Spaniei. Casillas a câștigat două campionate europene, un campionat mondial, cinci titluri de campion al Spaniei, trei trofee în Liga Campionilor, trei în Cupa Mondială a Cluburilor, patru în Supercupa Spaniei, două în Cupa Regelui, două în Supercupa Europei, iar în ultimii ani a obţinut două trofee lusitane, Cupa Portugaliei şi Supercupa Portugaliei.

”Important este drumul pe care îl parcurgi şi oamenii care te însoţesc, nu destinaţia la care ajungi, pentru că asta cu muncă şi cu efort vine singură şi eu cred că pot spune fără ezitare că această a fost calea şi destinaţia visată” a scris Casillas pe contul său de Facebook.

Lo importante es el camino que recorres y la gente que te acompaña, no el destino al que te lleva, porque eso con…

Publicată de Iker Casillas pe Marţi, 4 august 2020

Real Madrid nu a stat impasibilă și a transmis un mesaj de apreciere pentru Iker Casillas. ”Real Madrid doreşte să-şi arate recunoştinţa, admiraţia şi dragostea pentru una dintre cele mai mari legende ale clubului nostru şi ale fotbalului mondial. Cel mai bun portar din istoria lui Real Madrid şi a Spaniei a venit în casa noastră de la nouă ani. Aici s-a format şi a apărat tricoul nostru timp de 25 ani, devenind pentru totdeauna unul dintre căpitanii cei mai emblematici. Iker Casillas şi-a câştigat dragostea madrilenilor şi este o referinţă a valorilor care reprezintă Real Madrid”.

Official Announcement: Iker Casillas 👉 bit.ly/IkerCasillas_AnnouncementComunicado Oficial: Iker Casillas🔗 bit.ly/_Iker_Casillas#RealMadrid

Publicată de Real Madrid C.F. pe Marţi, 4 august 2020