Fotbalistul pentru care Gigi Becali cere 200 milioane € a făcut ravagii pe centură! S-a strecurat milimetric printre TIR-uri!

Publicat: 14/04/2019 | 22:20

Olimpiu Moruțan pare a fi pariul pierdut de Gigi Becali! Transferat de la FC Botoșani, fotbalistul a ajuns acum să fie ”săgetat” de patronul FCSB-ului, asta în ciuda faptului că, la puțin timp după mutare, i se mărea clauza de plecare la 200 de milioane de euro! Puștiul de doar 19 ani doar speră că va ajunge mare fotbalist, pentru că talent are… Doar că, în ultimul timp, apasă mai mult pedala de accelerație a bolidiului său! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini uluitoare cu fotbalistul driblând pe șosea mastodonții unul după altul.

Dacă va vedea imaginile pe care CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, le prezintă în exclusivitate, cu siguranță lui Gigi Becali i se va face rău! Olimpiu lui de 200 de milioane de euro își riscă, practic, viața pe Șoseaua de Centură a Bucureștiului, în dorința de a ajunge cât mai repede la destinație. Bine, mașina îl ajută, dar riscul este, din ceea ce se vede, imens. (CITEȘTE ȘI: ”BIZONUL” LUI GIGI BECALI S-A ÎMPĂCAT CU FIICA LUI REDNIC, IAR ACUM…)

Șoseaua de centură e aglomerată, e full, mai mult, TIR-uri circulă unul după celălalt, în coloană… Nu e loc de ”învârteli”, curbele curg și ele, vizibilitatea lasă de dorit. Doar că Moruțan ignoră semnele ”morții”. Calcă tare pe accelerație, ”driblează” pe linia continuă chiar bine, nu precum pe teren, intră din nou în șirul autovehiculelor. Dar nu are, din nou, răbdare. Încă o pedală, încă un mastodont amenințător din sensul opus, încă o revenire pe bandă. Cam așa s-a jucat fotbalistul cu inima celui care l-a cumpărat anul trecut! Adică, Gigi Becali.

Olipmpiu Moruțan și-a riscat viața pe Șoseaua de Centură a Bucureștiului

Poate agitat înaintea meciului oarecum capital pe care FCSB urma să-l dispute cu CFR, duminică seara. Poate, supărat că, după evoluția din etapa precedentă, a cam fost ”șifonat” de technician, de patron… Supărat sau nu, Olimpiu Moruțan are doar 19 ani, are viitorul în față, are timp să mediteze la ce e bine și la ce e rău: ca fotbalist, ca un simplu conducător auto! (CITEȘTE ȘI: ”REGELE YOUTUBE-ULUI” DIN ROMÂNIA, ABI, ȘI-A FĂCUT TALENTUL PRIN ORAȘ CU CELEBRUL MAYBACH AL LUI GIGI BECALI! FILMĂRI DEMENȚIALE)

Olimpiu Moruțan pus la zid de Gigi Becali

Olimpiu Moruțan nu a avut deloc viața ușoară la FCSB, așa cum, de altfel, s-a întâmplat cu mai toți fotbaliștii tineri transferați de Gigi Becali. Moruțan chiar a intrat într-un con de umbră, iar după meciul cu Sepsi, finanțatorul i-a retezat-o. ”Noi nu stăm după Moruţan, noi avem de câştigat campionatul. La anul stăm după el. Intră acolo, greşeşte, nu greşeşte, nicio problemă. Acum avem de câştigat un campionat. Nu mai este timp de promovat jucători. Nu e problema noastră la ora asta Moruţan, că îl afectează, nu îl afectează. Pentru noi, problema acum este câştigarea campionatului. Că îl afectează, e problema lui.  Nu are de ce să îl afecteze, dacă e băiat deştept. Înţelege că era în plus pe teren, pierdea toate mingile. Nu poţi să câştigi campionatul cu copii”, a spus Gigi Becali.

Olimpiu Moruțan își prezintă bolidul

 

Moruțan, transfer de un million de euro

Olimpiu Moruțan a semnat cu FCSB în iarna lui 2018, dar, conform înțelegerii dintre cele două echipe, a încheiat campionatul la FC Botoșani. În vară, s-a alăturat lotului condus atunci de Nicolae Dică. Pentru Moruțan, Gigi Becali a plătit un million de euro, iar apoi a cumpărat și procentele dintr-o ulterioară vânzare, rămase la clubul patronat de Valeriu Iftime.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...