Operațiunea ”Pașapoarte oficiale pentru frățiorii mei”! CANCAN.ro a descoperit filiera prin care ex-iubitul Oanei Zăvoranu a infiltrat în sistem un condamnat penal și un tovarăș care i-a fost aproape la alegerile de la Primărie

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 19/05/2018 | 00:01

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, filiera prin care fostul iubit al Oanei Zăvoranu, Cezar Cătălin Marin, a penetrat agenția ROAID, obținând pașapoarte de serviciu pentru doi dintre “frățiorii” lui. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) Șerban Vlad Cristian și Șerban Iliescu Julien, cei infiltrați în sistem de ”Spionul Dandana”, au un trecut demn de remarcat. Unul este condamnat penal, iar celălalt i-a fost alături lui Cezar la alegerile de la Primăria Sectorului 2.

Cezar Cătălin Marin, ex-ul Oanei Zăvoranu, a ”dinamitat” ROAID, o agenție specială din structura Ministerului Afacerilor Externe. Potrivit unor surse extrem de bine informate, acesta ar fi dat pașapoarte de serviciu ”pe sub mână”, motiv pentru fostul șef al SIE, Cătălin Harnagea, a solicitat o anchetă Corpului de Control. Beneficiarii: Șerban Vlad Cristian și Șerban Iliescu Julien (VEZI AICI TOATE DETALIILE).

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a descoperit filiera prin care ”Spionul Dandana” și-a introdus în sistem “tovarășii” și vă oferă detalii senzaționale despre trecutul acestora. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

În 2016, Cezar Cătălin Marin a candidat pe listele PPU (n.r. Partidul Puterii Umaniste) pentru funcția de primar al Sectorului 2. Din echipa lui a făcut parte și Julien Șerban (Iliescu îl cheamă după numele soției, Cristina Iliescu, pe care l-a preluat). La rândul lui, amicul fostului iubit al Oanei Zăvoranu a candidat la Sectorul 2 pe lista consilierilor locali. (CITEȘTE ȘI: NU O POATE UITA PE OANA! A ”ÎNLOCUIT-O” PE ZĂVO CU O DOMNIŞOARĂ ”TRASĂ LA INDIGO”!)

Julien Șerban Iliescu a fost condamnat, în 2015, la șase luni de închisoare cu suspendare pentru că ar fi bătut două persoane, Sanda Luminița Aron și Constantin Vișan. Interesant este faptul că “tovarășul” celui poreclit “Spionul Dandana” lucrează în agenție, iar după izbucnirea scandalului legat de pașaportul oficial a avut discuții în fața ROAID aproape două ore cu mentorul său, Cezar Marin Cătălin, căruia îi este loial până în pânzele albe. (VEZI AICI: ARE PRETENŢII, NU GLUMĂ! „AGHIOTANTUL” OANEI ZĂVORANU ATENTEAZĂ LA MOŞTENIREA LUI VADIM TUDOR!)

Șerban Vlad Cristian, celălalt beneficiar de pașaport oficial, a fost asociat cu Cezar Marin Cătălin într-o firmă. Au fondat împreună o societate care avea activități de consultanță pentru afaceri și management. La momentul respectiv, fiecare avea un aport la capital de 100 RON, echivalând cu 10 părți sociale, reprezentând 50 % din capitalul social total. De asemenea, și Vlad Cristian Șerban a făcut parte din echipa lui Cezar Marin și a candidat, în 2016, la Sectorul 2, pe lista consilierilor locali. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar

Prin urmare, Cezar Marin Cătălin a avut grijă de frățiorii săi, Șerban Vlad Cristian și Șerban Iliescu Julien, de care îi lega o relație veche de prietenie. Iar, când a fost cazul, “Spionul Dandana” nu a ezitat să le ofere, “pe sub mână”, pașapoarte de serviciu.

Potrivit surselor CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Cătălin Harnagea, fostul șef al SIE, în prezent director general la ROAID, a aflat de gestul făcut de ex-iubitul Oanei Zăvoranu pentru “frățiorii” săi și a chemat Corpul de Control al MAE ca să stabilească cum au intrat cele două persoane în posesia pașapoartelor. (CITEȘTE ȘI: SPIONUL PEDOFIL A ÎNCERCAT SĂ ”FUGĂ” DIN ÎNCHISOARE)

Cezar Marin l-a agresat pe jurnalistul Mălin Bot

Cezar Marin este cel care, anul trecut, la Înalta Curte, l-a agresat pe jurnalistul Mălin Bot. S-a ajuns la poliție, unde fostul iubit al Oanei Zăvoranu a făcut mărturii șocante. “Nu l-am împins pe acel individ (n.r. Mălin Bot) pe care l-am văzut în urmă cu câteva zile în parcul Icoanei îmbrățisându-se cu un bărbat, acesta probabil purtându-mi ranchiună că l-am recunoscut”, a spus, la secție, “Spionul Dandana”.

Fostul lui Zăvo este unul dintre cei amendați cu 200 de lei după scandalul de la Înalta Curte. Cezar Marin a susținut că, după ce a făcut această precizare în fața politiștilor, Mălin Bot a renunțat să mai depună plângere împotriva sa. (

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...