Ozana Barabancea

La 44 de ani, soprana Ozana Barabancea pare indragostita lulea de Dumitru Botnaru, un tanar de doar 22 de ani, care s-a remarcat intr-o emisiune de talente.

 

Dupa despartirea brusca de Cezar Ionascu, avocatul alaturi de care a pozat extrem de fericita timp de un an, Ozana Barabancea a pus ochii pe un barbat cu mult mai tanar decat ea.

Ozana Barabancea se iubeste cu un barbat cu 22 de ani mai tanar
Ozana Barabancea se iubeste cu un barbat cu 22 de ani mai tanar

Dumitru Botnaru, zis Dima, are de 22 de ani si a evoluat pana de curand, intr-un show muzical. Anumite voci spun ca cei doi sunt impreuna inca din luna iunie, dar au incercat sa-si tina ascunsa idila. Ozana si Dima au colaborat pe plan profesional, astfel incat au avut cum sa se justifice in fata celor care ii vedeau cam apropiati. E limpede, insa, ca prietenii Ozanei cunosc adevarul despre relatia ei cu tanarul de 22 de ani. Soprana si-a urcat pe profilul de WhatsApp o fotografie in care apare in bratele lui Dima, iar el o saruta dragastos pe obraz. Blondul o tine de mana, iar ea este toata numai un zambet, semn ca cei doi formeaza un cuplu. Fotografia pare sa fi fost realizata intr-un decor special, iar Ozana poarta si ea o tinuta aparte: o rochie albastra, al carei decolteu ii scoate in evidenta bustul voluptuos, colier supradimensionant si pene albe.

A.L.

Citeste despre:ozana barabancea dima x factor


Share On Facebook