Ozana Barabancea este în doliu. Una dintre persoanele dragi a pierdut lupta cu viața

Publicat: 03/11/2018 | 19:41

La aflarea veștii triste că jurnalista jurnalista Teodora Mărăcineanu a murit, Ozana Barabancea să izbucnească în lacrimi. În ziua în care tânărei de 25 de ani i s-a făcut rău în sala de antrenamente, vedeta a împărtășit incidentul cu fanii. Deocamdată, ea nu a făcut public niciun mesaj în memoria lui Teo.

Ozana Barabancea este în doliu. Una dintre persoanele dragi a pierdut lupta cu viața

Ozana Barabancea, dar și toți cei care au cunoscut-o pe Teo s-au rugat neîncetat și sperau ca organismul ei tânăr să învingă problemele de sănătate. Din nefericire, acest lucru nu s-a petrecut, iar astăzi, jurnalista a părăsit această lume. Tot în ziua în care a aflat despre incidentul din sala de sport, jurata de la “Te cunosc de undeva!” a distribuit pe pagina ei de Facebook un articol de suflet de-ale Teodorei Mărăcineanu.

Teodora Mărăcineanu, interviu emoționant cu aproape 6 luni înainte să moară

Angajată ca stilist la revista “Marie Claire”, tânăra talentată a publicat la începutul lunii mai un articol în care a dezvăluit o listă extrem de interesantă:  “10 lucruri pe care le-am învățat în ultimii 10 ani”.

În rândurile așternute pe internet, Teo a mărturisit: “(…). Mi-ar lua o veșnicie să înșir toate ideile care mi-au venit în ultimii 10 ani, toate lucrurile pe care le-am învățat și de care m-am bucurat. Fiecare experiență a venit, la rândul ei, cu bune și cu rele, dar, cel mai important, cu uși deschise și perspective noi. (…).

În orice caz, lista de mai jos reprezintă ideile care mi-au fost cel mai de folos, care m-au scos din multe situații neplăcute și reprezintă gândurile care stau la baza deciziilor mele la momentul actual. Sper să te inspire!

1. Dragostea chiar nu durează doar 3 ani, zău.

2. E distructiv să regreți ceva ce te-a făcut fericită la un moment dat, iar asumarea este cel mai bun lucru pe care poți să-l faci pentru tine.

3. Sunt oameni care chiar merită o a doua șansă.

4. Singurătatea poate fi extrem de productivă, iar cele mai mari pasiuni se dezvoltă atunci când ești doar tu cu tine. Și asta e suficient.

5. Arta reprezintă cea mai frumoasă escapadă. Oricând, oriunde și de orice fel.

6. Călătoritul periodic este absolut vital.

7. Sociologia și psihologia sunt unele dintre cele mai complexe și intrigante științe.

8. Simțul umorului îți poate spune atât de multe despre o persoană.

9. O carte bună îți poate schimba viața

10. Lucrurile mici contează”, potrivit marieclaire.ro.

Citește și...