(P) Best Studios Bucuresti, dublu premiat in cadrul Bcams Awards Gala

Publicat: 29/11/2017 | 05:20

Best Studios s-a aflat weekend-ul trecut in lumina reflectoarelor in cadrul Bcams Awards Gala, aflata la cea de-a treia editie, eveniment dedicat modelelelor de videochat, carora doreste sa le recunoasca meritele si performantele prin care se fac remarcate.

Bcams Awards Gala a avut loc in cadrul luxosului JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti si a gazduit 774 de modele si studiouri de videochat. Premiile au fost decernate in cadrul ballroom-ului Le Chateau din Bucuresti, iar petrecerea a continuat pana in zorii zilei la Loft Club.

Best Cam Star si premiu special oferit de Streamate

Performanta modelelor Best Studios a fost recunoscuta prin decernarea a doua premii extrem de vanate, respectiv Premiul Best Cam Star si premiul special acordat de Streamate, lider international inca din 2003 si o referinta pentru sectorul de live-webcam. Mai mult decat atat, Best Studios a fost singurul studio care a castigat 2 premii la Bcams Awards Gala prin intermediul modelului BlueEyesLexi, aspect memorabil tinand cont de concurenta acerba care a facut deliciul Galei.

Best Studios continua traditia ce ii este acum familiara, investind in modelele de top care vor duce mai departe spiritul de echipa si profesionalismul dobandite in cadrul studioului de top Best Studios. Dublu premiat in cadrul Bcams Awards Gala, Best Studios promite un an plin de performante si ofera sanse si altor femei de a ajunge in postura modelelor de top pe care le admira in articolele prezente.

Cele doua premii decernate studioului sunt inca o dovada a nivelului competitional la care se claseaza Best Studios, al carui profesionalism a depasit demult granitele tarii, fiind dovedit pe toate continentele. Pe de alta parte, exemplele modelelor care primesc recunoasterea industriei sunt si exemple de reusita. In proportie de 80%, modelele de top au pornit la drum cu un bagaj de vise si promisiunea ca vor ajunge in top.

Debutul Best Studios in industria de videochat a avut loc in anul 2001, iar experienta acumulata in cei peste 16 ani de la infiintare se reflecta cu succes in performantele si recunoasterea sa la nivel national si international. Best Studios este despre oameni, echipa si performanta, tocmai de aceea modelele care ii trec pragul sunt tratate cu respect, responsabilitate si generozitate.

Aceasta cultura organizationala determina si rezultate pe masura, proactivitate si determinare din partea modelelor, pentru care studioul devine o a doua casa. Modelele sunt libere sa lucreze din confortul camerelor luxoase, modernizate si accesorizate in tendinte special pentru ele, iar pregatirile le surprind in plin rasfat, avand la dispozitie o echipa completa de make-up artisti si hair-stylisti care se ocupa de imaginea lor.

Ascensiunea fulminanta de care se bucura sectorul de videochat, in topul celor mai ravnite joburi destinate publicului feminin, dovedeste nevoia de resetare a perceptiilor asupra speculatiilor care troneaza cu privire la aceasta meserie. Modelele de videochat nu castiga doar sume colosale la care nu ar putea visa intr-un alt domeniu de activitate, ci castiga si recunoasterea pasiunii si dedicarii acestora in job-ul de viitor pe care si-l asuma si in care investesc incredere si pasiune.

Citește și...