(P) Loredana Chivu, sfaturi pretioase pentru modelele Rich Girls! Afla ce le-a transmis vedeta!

Publicat: 15/02/2018 | 09:45
(P) Loredana Chivu, sfaturi pretioase pentru modelele Rich Girls! Afla ce le-a transmis vedeta!

Dincolo de succes exista profesionalism si dedicare, iar in videochat nu sunt permise abateri de la aceste valori. Industria de videochat se lanseaza din ce in ce mai acut intr-o expansiune notabila, astfel ca, in timp ce unele studiouri se extind ca numar de angajati si noi locatii, altele mizeaza pe cuantificarea in premii si succese cu rezonanta in spatiul international, acolo unde se bucura de recunostinta si pozitionare privilegiata in randul celor mai competitive studiouri de profil la nivel mondial.

Rich Girls Studios se regaseste printre acestea, cum era de asteptat, tinand cont de notorietatea de care se bucura, iar clasamentul il propulseaza in topul studiourilor preferate de viitoarele modele. De altfel, tinerele care opteaza pentru angajari videochat la Rich Girls Bucuresti isi doresc sa faca performanta in acest domeniu.

Rich Girls Studios este o rampa de lansare pentru multe tinere aflate la finalul studiilor, iar lipsa de experienta le pune in fata unor joburi care nu le satisfac asteptarile financiare. Studioul nostru spulbera aceste scenarii familiare pentru multe dintre fetele care aleg sa faca parte din echipa Rich, ajutandu-le sa progreseze si sa-si urmeze obiectivele pe masura ce inregistreaza performante intr-o industrie de succes care le recunoaste valoarea si le formeaza o identitate si o imagine, pozitionandu-le, intotdeauna, intr-o lumina pozitiva.

Singurul studio de videochat vizitat de vedete

Pentru a le reda increderea modelelor in fortele proprii, Rich Girls Studios isi schimba viziunea asupra acestora si vine mai aproape de nevoile si dorintele lor, atat prin lansarea unei noi platforme care pluseaza prin transparenta informatiilor din domeniu: https://richgirls-studio.ro/, cat si prin invitatiile lansate personelor publice a caror activitate este conexa sau complementara industriei de videochat, devenind, astfel, primul si singurul studio de videochat vizitat de vedete.

Prima vedeta care sparge gheata si da curs invitatiei lansate de Rich Girls Studios este chiar Loredana Chivu, modelul a carui imagine a iscat controverse si i-a conturat notorietatea de care se bucura in spatiul public. Pusa in fata intrebarilor, Loredana Chivu le ofera sfaturi pretioase tinerelor, considerand ca, pentru un model care isi doreste sa performeze in aceasta directie, este extrem de important „sa aiba incredere in fortele proprii” si sa nu se abata niciodata de la „ambitia si munca” ce stau la baza atingerii obiectivelor, tinand cont de faptul ca si ea, ca majoritatea modelelor Rich, nu a fost ajutata de nimeni in cariera.

Conditii luxoase si incasari colosale

Strategia inovatoare a studioului de a aduce in atentia modelelor persoane publice cu notorietate pentru publicul mainstream, este strans legata de atitudinea deschisa pe care o dezvolta fata de acestea, tinand cont de faptul ca dincolo de usile inchise ale studioului, fetele se rasfata in lux si opulenta. Rich Girls Studios le ofera modelelor conditii de neegalat de niciun alt studio, punandu-le la dispozitie o armata completa de make-up artisti, hair-stylisti si tehnicieni in manichiura si pedichiura care isi unesc fortele pentru ca fiecare aparitie a modelelor sa fie stralucitoare si de impact pentru momentele de glorie in care vor performa.

Mai mult decat atat, fata de alte studiouri de profil, Rich Girls le ofera modelelor conditii exceptionale pentru a-si desfasura programul de lucru, dormitoare opulente, cu bai si cabine de dus individuale, lenjerii importate special pentru a contura o atmosfera distincta in fiecare camera, dar si decoruri care le schimba starea si le determina sa traiasca momentul cu fiecare aparitie.

La momentul actual, Rich Girls Studios se prezinta ca un colos al industriei de videochat, detinand 3 mega-studiouri in zone exclusiviste ale Bucurestiului, decorate cu ajutorul unor designeri de notorietate pentru a oferi confort vizual si personal modelelor, conditii luxoase, exclusiviste, pentru ca acestea sa fie cat mai bine puse in valoare, iar incasarile acestora sa creasca semnificativ cu fiecare prestatie.

Pe langa conditiile luxoase in care isi desfasoara programul, lucrand din confortul propriului dormitor pus la dispozitie de studio, modelele sunt remunerate cu sume colosale, bonusuri de bun-venit si de performanta, ajungand la venituri care le asigura un viitor stralucit si lipsit de griji.

Modelele Rich Girls Studios amintesc de povestea inceputa in 2001 cu pasi mici, dar hotarati de studioul care a ajuns in topul celor mai bine clasate studiouri de profil din tara si strainatate. Doar anul trecut, 6 dintre modelel Rich Girls au castigat premiul „Most attractive model” in cadrul unui eveniment dedicat sectorului de videochat, in timp ce premiile „Best Cam Studio – Overall” obtinut la Praga in septembrie 2017 si “Best International Studio” obtinut in Columbia in iulie 2017, subliniaza performantele pe care studioul le-a inregistrat prin intermediul echipei de profesionisti care stau la baza functionarii sale. Rich Girls Studio este aproape de modelele sale si le sprijina la orice pas, oferindu-le conditii de neegalat care sa le ajute sa performeze in profesia pe care au imbratisat-o.

Rich Girls Studio a inceput in forta si anul 2018, primind deja 4 nominalizari pentru “Cel mai bun Studio” ( la Galele internationale din Los Angeles, Las Vegas, Cali si Lisabona), dar si nominalizari la premiile internationale pentru 7 dintre modelele Rich Girls, toate aceasta doar in primele doua luni ale acestui an.