(P) Pentru copiii de toate vârstele

Publicat: 01/09/2015 | 12:07
(P) Pentru copiii de toate vârstele

Basme cu cai ne propune in fiecare joi de la ora 18 si duminica de la ora 11 spectacolul “Balaurul”, un eveniment unic, o poartă spre distracţie dar mai ales spre farmecul reîntoarcerii la copilărie şi aventură.

O CLIPĂ DE COPILĂRIE ADEVĂRATĂ…

Caii, cavalerii şi balaurii sunt eroii care poarta publicul spectator pe aripi de poveste.

Basme cu cai

Verde Imparat, impovarat de ani si de griji, si zorit de balaurul care s-a aciuat in Imparatie, decide sa dea mana fiicei sale si cheile imparatiei aceluia care va castiga turnirul cavaleresc!

Pentru realizarea spectacolului si-au unit fortele 8 cai de film, inclusiv un cal premiat pentru cascadorie in 2014, 15 actori cascadori – toti cu experienta hollywoodiana in filme ca Scorpion King, Cold mountain , The three musketeers, Highlander, etc – pirotehnisti , sunetisti, artisti papusari si nu in ultimul rand personal tehnic. Scenariul se doreste unul educativ pentru copii, punand accent pe valoarea prieteniei si a colaborarii in fata adversitatilor, dar si pe beneficiile concurentei constructive sau pe egalitatea intre sexe.

Basme cu cai

Amplasat în incinta Colloseum Retail Park, “Basme cu cai” aduce pe piaţa românească de profil, un nou concept de entertainment urban, neconventional şi extrem de popular în Europa Occidentală şi nu numai.

“Balaurul“ este primul spectacol din ciclul basmelor aplicate în arenă pe care noi le propunem publicului din România. În ţări precum Austria, Olanda, Gemania sau Belgia, genul acesta de spectacole este foarte apreciat de public. Ne propunem să-i introducem pe toţi cei care vin să ne vadă, într-o lume de vis, plina de mister, cu prinţese, cavaleri şi balauri, asa cum ne-am obişnuit din foile de poveste ale copilăriei”, a declarat Valentin Vasilescu.

Basme cu cai

Vă asteptăm, pentru a descoperi universul Basmelor cu cai la Colloseum Retail Park, din Sos. Chitila, nr. 284, cu distracţie garantată şi foarte mult mister.

Biletele se pot cumpara online de pe www.bilete.ro si de pe www.blt.ro, precum si de pe www.basmecucai.ro, dar si la intrarea in locatie.

Citește și...