(P) Recunoaştere pentru eforturile depuse – premii acordate la summit-ul Bcams

Publicat: 25/01/2018 | 17:12
(P) Recunoaştere pentru eforturile depuse – premii acordate la summit-ul Bcams

E un domeniu controversat şi încă stârneşte păreri dintre cele mai diverse. Succesul şi popularitatea în creştere de care se bucură înlătură însă treptat eticheta de „tabu” – vorbim despre videochat, mai exact despre summit-ul BCams, împreună cu managerul unui renumit studio de videochat din Bucureşti – BeYou Studio.

În cadrul summit-ului organizat anual, la ediţia 2017 unul dintre modelele de la BeYou Studio a fost premiat pentru devotament, implicare şi longevitate. Să vedem ce detalii ne mai oferă conducerea BeYou Studio cu privire la eveniment, premii şi semnificaţia acestora.

Ce reprezintă acest summit pentru echipa BeYou Studio? Este un reper de contorizare al muncii depuse, alături de răsplata cuvenită?

BeYou Studio: „Summit-ul este unul foarte important pentru toţi cei care activează în domeniul videochatului. Am participat la Bcams încă de la prima ediţie. De la an la an summit-ul a căpătat o amploare tot mai mare şi arată în prezent dovada implicării şi dedicării pentru acest domeniu.

La fiecare ediţie Bcams am stabilit relaţii noi şi am consolidat colaborările pe care le aveam deja cu site-uri de renume, iar acum Be You Studio se bucură de foarte multă atenţie din partea celor mai mari platforme de videochat din lume, întrucât modelele noastre au ajuns în prezent să realizeze încasări de peste 10.000 $ lunar.”

Ce înseamnă premiul Best CamStar pentru un model, dar şi din perspectiva întregii echipe BeYou Studio?

BeYou Studio: „Primirea premiului Best CamStar este o dovadă a seriozităţii, implicării şi dedicării demonstrate de modelul nostru. În egală măsură, este o recunoaştere a training-ului bine făcut şi per total încununează şi răsplăteşte munca depusă de întreaga echipă BeYou Studio. Best CamStar este unul dintre cele mai importante premii la care un model poate aspira   în acest domeniu de activitate, astfel că acordarea acestuia unui model al BeYou Studio nu face decât să ne motiveze şi mai mult pe toţi cei implicaţi. Fără devotament, implicare şi eforturi constante şi susţinute nu am fi putut ajunge la nivelul la care ne aflăm acum.”

Care a fost evoluţia modelului şi cum a ajuns să câştige acest premiu?

BeYou Studio: „Am început colaborarea cu modelul premiat în urmă cu 2 ani. La început nu a fost totul atât de uşor, însă a dat dovadă de multă răbdare, seriozitate şi implicare. Asta e foarte important, pentru că multe alte fete care lucrează în acest domeniu nu reuşesc practic să facă performanţă, din cauza faptului că nu pun accent pe aceste 3 detalii importante. Modelul nostru a acumulat foarte multă experienţă în tot acest timp petrecut alături de BeYou Studio şi premiul Best CamStar este un rezultat firesc, pe măsura aşteptărilor.”

Va fi acesta un ţel pe mai departe? Veţi încuraja modelele să muncească pentru a obţine asemenea recunoaştere şi premii pe măsură?

BeYou Studio: „Desigur! Ce poate fi mai motivant decât primirea premiului Best CamStar pentru un model BeYou Studio? Şi cui nu îi place să primească premii? Acest premiu reprezintă  recunoaşterea pe plan internaţional a muncii depuse, multe ore lucrate şi state online care se concretizează în încasări cu multe zerouri, prin urmare ne dorim cât mai multe asemenea premii câştigate de modelele BeYou Studio.”

Este acesta un punct culminant în cariera de model de videochat?

BeYou Studio : „Într-adevăr, câştigarea premiului Best CamStar la Bcams se poate considera un punct culminant în cariera de model şi merită sărbătorit ca atare. Să nu uităm totuşi că aceste premii sunt acordate în fiecare an, prin urmare motivarea trebuie păstrată. Chiar şi fetele care ne găsesc prin intermediul anunţurilor de angajări videochat şi care încep o carieră în domeniu au şansa să câştige acest premiu chiar la ediţia din 2018. Trebuie doar să dea dovadă de seriozitate, implicare şi dedicare pentru a completa vitrina cu trofee” – declară managerul BeYou Studio.

Citește și...