(P) Secretele unui model de videochat apar acum online intr-un jurnal privat

Publicat: 15/09/2017 | 12:51
(P) Secretele unui model de videochat apar acum online intr-un jurnal privat

Ce poate fi mai picant decat sa citesti jurnalul privat al unui model roman de videochat? Cu totii ne-am intrebat ce se ascunde in spatele imaginii de femei cool, frumoase, independente financiar, sigure pe ele si pe atuurile lor, ce e dincolo de viata stralucitoare demna de vedete internationale.

Ei bine, acum avem ocazia sa ne satisfacem curiozitatea, dat fiindca a aparut online jurnalul privat al unui model de videochat.

Jurnalul poate fi rasfoit, citit si recitit pe site-ul studioului de videochat, la categoria Noutati si este deja la a 3-a editie. In fiecare luna va aparea o noua pagina de jurnal, lasand cititorii si cititoarele sa astepte cu sufletul la gura continuarea, pentru a afla noi amanunte despre viata spectaculoasa a unui model din aceasta industrie controversata.

Odata publicat acest jurnal, putem sa tragem cu ochiul prin gaura cheii si sa aflam mai multe despre acest job, unde confidentialitatea este foarte importanta si despre care se povesteste doar in soapta. Cum e sa fii model de videochat, ce trebuie si nu trebuie sa faci, cat e de greu sa fii mereu in fata camerei, cate satisfactii aduce si ce sacrificii presupune de fapt meseria asta?


Maria, fost model si actual manager la BEST Studios, e curajoasa autoare a acestui jurnal. Ea a declarat ca isi doreste sa darame miturile despre acest domeniu si sa povesteasca cu transparenta totala cum se desfasoara fiecare zi la lucru in aceasta industrie. 

„ Impreuna cu managerita de training am ales tinuta pentru online. Pe atunci se purtau tinutele mai sexy, baby doll, body din dantele, accesoriile de rigoare si tocurile.“ povesteste Maria despre prima ei zi in domeniu si despre tainele acestei meserii, starnindu-ne curiozitatea de a citi in continuare.

„Recunosc, am avut momente in care voiam sa zic „Vreau acasa“, imi era teama ca nu o sa ma descurc, ca ma fac de ras. Am strans din dinti si am mers mai departe. “, recunoaste, cu o sinceritate demna de admirat, autoarea jurnalului privat.

Paginile de jurnal se bucura de un succes neasteptat, avand deja mii de vizualizari online de la cititoare si cititori curiosi sa afle mai multe si, de ce nu, sa se angajeze ca model pentru a se bucura de castigurile rapide, programul flexibil, mediul de lucru prietenos si stilul de viata luxos.

Industria de videochat din Romania este o industrie in plina ascensiune, in care romancele fac performante spectaculoase, bucurandu-se de notorietate internationala si castiguri uimitoare.

In afara de castiguri rapide si programul flexibil, modelele de videochat de la BEST Studios beneficiaza de solar, sauna, stilisti personali, training profesionist si profesori de limba engleza gratuit, pentru a evolua cat mai repede de la inceptoare la modele de top.

Citește și...