(P) Strategii şi sfaturi despre pariurile Under/Over

Publicat: 19/01/2018 | 15:39

Fanii diferitelor sporturi fac frecvent pariuri sportive la case de pariuri sportive online. Pariul Under/Over (Sub/ Peste) se bazează practic pe scorul total (goluri, puncte) dintr-un meci; de exemplu, fotbalul. După cum indică numele său, utilizatorul trebuie să pronosticheze dacă scorul respectiv depăşeşte un anumit număr, care de obicei în fotbal este de 2,5, deşi este variabil. În acest fel, pariorul plasează un pariu online despre cum se va încheia meciul, cu mai mult sau mai puţin de 2,5 goluri; din cauza zecimii scorul respectiv nu va corespunde cu linia Sub/Peste.

Când vine vorba despre sporturi, cum ar fi baschet, tenis sau handbal, printre altele, alternativa Over / Under nu are cifre fixe, deoarece scorurile finale depind considerabil de echipele protagoniste. În baschet puteţi alege mai mult sau mai puţin de 200 de puncte în total, în timp ce în tenis trebuie ghicit numărul de jocuri: mai mult sau mai puţin de 39,5, de exemplu.

Informaţii şi statistici, factori cheie

În cazul pariului Under/Over este esenţial să se efectueze o anchetă anterioară corespunzătoare, deoarece există o serie de elemente determinante care trebuie luate în considerare în analiză. Odată ales evenimentul, trebuie studiate statisticile cu privire la: echipe, în sportul colectiv; jucători, în cazul jocurilor individuale, cum ar fi tenisul. Astfel, puteţi începe prin a analiza situaţia actuală a unor fotbalişti, rezultatele ultimelor meciuri, golurile primite şi date, accidentaţi şi suspendaţi.

Mai târziu, merită investigate antecendentele unor jucători. Acest lucru vă ajută să vă faceţi o idee despre ceea ce se întâmplă de regulă atunci când când joacă echipele sau jucătorii pe care aţi ales să pariaţi. Desigur, este foarte important să ţineţi cont de performanţele echipelor ca şi  gazde sau oaspeţi. De asemenea, este un fapt concludent şi absenţa unui jucător important din echipă. 

Când pariaţi întotdeauna pe un meci din aceeaşi liga, este important să cunoaşteţi media golurilor marcate- din fiecare echipă şi per total. Şi merită, de asemenea, să faceţi un studiu al sezoanelor anterioare, astfel încât analiza statistică să fie completă.

Pro şi contra

Primul avantaj are de a face cu cotele, care sunt, de obicei, foarte atractive şi astfel atrag de fiecare dată un număr foarte mare de pariori. În paralel, la meciurile de fotbal, într-un fel, se trece de la trei rezultate posibile la două. Plecând de la această situaţie, studiind în mod adecvat meciul, ţinând cont de factorii detaliaţi mai sus, puteţi face pariuri sportive online foarte profitabile.

 

Continuând cu fotbalul, în jocurile în care există o favorită clară, pariul Under/ Over  oferă o cotă foarte interesantă şi competitivă faţă de una foarte scăzută, cum ar fi „Rezultatul final” sau „1X2”. Şi un remarcabil pro este că nu este necesar să ghiciţi câştigătorul jocului, ceea ce nu este un fapt minor.

Printre elemente contra, se remarcă faptul că acestea sunt de obicei pariuri riscante, aşa cum se întâmplă de obicei atunci când cotele sunt ridicate. Fără îndoială, nu este un pariu pentru începători. Acest tip de pariu necesită o documentare temeinică. Trebuie dus la bun sfârşit metodic şi inteligent.

Strategii şi sfaturi

În fotbal, o strategie interesantă este pariul Peste 2,5 atunci când echipa favorită joacă acasă şi  Sub 2.5 când aceasta joacă în deplasare. Desigur, această strategie nu este una  magică şi nu este o tactică aplicabilă oricărei ligi, deci trebuie să vă documentaţi foarte bine înainte de a plasa pariul la o casă de pariuri. Pe termen lung, această strategie aproape întotdeauna funcţionează.

Sfatul final este să nu subestimaţi esenţa pariurilor Under/Over, care sunt mult mai complexe decât se pare la prima vedere. Aceasta înseamnă că informaţiile oferite în acest articol sunt fundamentale şi elementare dacă vreţi să aveţi succes când plasaţi un astfel de pariu.

De asemenea, este foarte important ca, înainte de a plasa orice tip de pariu la diferite case de pariuri, să urmăriţi diverse ponturi pariuri şi predicţii tenis oferite de tipsterii de pe 10pariuri.ro şi biletu-zilei.com. Datorită ponturilor gratuite oferite de aceştia veţi avea şansa să vă faceţi o idee despre cum este cel mai bine să pariaţi.

În plus, dacă pe lângă pariuri sportive vă place să jucaţi păcănele online, intraţi pe biletu-zilei.com pentru a afla în ce cazinouri online puteţi intra pentru a juca. Mult succes!

Citește și...