(P) Trebuie să citeşti asta: slăbire cu rezultate şocante! A impresionat pe toată lumea cât de repede slăbeşte

Publicat: 18/09/2014 | 00:39
(P) Trebuie să citeşti asta: slăbire cu rezultate şocante! A impresionat pe toată lumea cât de repede slăbeşte

Silueta perfecta este un deziderat al multor femei însă puţine dintre ele înţeleg că succesul în slăbire se obţine doar atunci când acţionezi pe toate cele trei direcţii principale: arderea grăsimilor, eliminarea toxinelor şi a retenţiei de apă.

Înfometarea şi dietele drastice nu sunt şi nu au fost niciodată o soluţie pentru că îţi vor dăuna grav sănătăţii.

Dacă între a te ”hrăni” şi a te ”răni” stă doar un singur ”h” la fel de mic este şi pasul de la metodele extreme de slăbit la îmbolnăvire. De aceea noi îţi propunem o cale de slabire alternativa mult mai eficientă și cu rezultate durabile în timp!

La Sensilab suntem o echipă de specialiști dedicați, interesați de problemele tale și de găsirea celor mai bune soluții pentru slăbit. De aceea am conceput special pentru tine un produs revoluționar, cu rezultate dovedite în curele de slăbire la nivel internațional.

Advertorial

Ingredientul care a șocat pe toată lumea la nivel internațional este un veteran al produselor destinate câștigării luptei cu kilogramele supărătoare. CAFEAUA VERDE, căci despre ea este vorba, este ingredientul principal al produsului Green Coffee, alături de Guarana și Niacină (Vitamina B3).

Cum te poate ajuta produsul Green Coffee să slăbești?

Boabele de cafea verde sunt exact ca și cele pe care le găsim pe piață singura diferență fiind că acestea nu sunt prăjite! Procesarea boabelor de cafea verde la o temperatură ridicată distruge principalul ingredient cu rol de slăbire: Acidul Clorogenic.

Notorietatea de care se bucură acidul clorogenic ca supliment pentru slăbit se datorează studiilor îndelungate. A fost testat pe mai multe grupe de pacienți extractul de cafea foarte bogat în acid clorogenic, constatând după mai multe săptămâni de tratament o scădere a greutății subiecților obezi cu 5% în medie. Este un rezultat fantastic, având în vedere că toți cei testați nu au ținut nicio dietă specială și nici nu au făcut un program de exerciții fizice.

Cum e posibil un rezultat atât de bun?

Ei bine, extractul de cafea produce în timp o adevărată revoluție, acționând în organism pe cinci căi simultan:
•Încetinește timpul de absorbție al zaharurilor din alimente, menținând constantă gli-cemia, ceea ce împiedică apariția senzației de foame.

•Inhibă procesul de transformare a glucozei serice în țesut gras.
•Reglează activitatea sistemului nervos, reducând reactivitatea la stres și accesele de foame paroxistică.
•Împiedică inflamarea țesuturilor adipoase, inhibând astfel formarea celulitei.
•Stimulează termogeneza ( procesul de încălzire corporală) având același efect asupra organismului la fel ca și exercițiile fizice. Astfel este augmentat procesul de ardere a grăsimilor, este stimulată digestia și crește nivelul de energie în organism.

Extractul de Guarana.

Conține o substanță chimică denumită guaranină, ce acționează precum cofeina însă nu are efectele dăunătoare ale acesteia. Mai mult decât atât, guarana îți va suprima senzația de foame, îți întărește imunitatea și sistemul respirator, ajută la înlăturarea acidului lactic și te ajută să ai un randament fizic mai bun.

Niacina (Vitamina B3)
Este implicată în peste 50 de procese metabolice care au menirea de a transforma carbohidrații în energie. Totodată ea este responsabilă pentru menținerea nivelului colesterolului și a trigliceridelor la un nivel optim. Nici o alta vitamină și nici o altă substanță nutritivă implicată în metabolism nu pătrunde atât de profund în zona limitrofă dintre trup și suflet. În aceasta constă unicitatea fascinantă a acestei vitamine.

Astfel dacă vrei să:

•Ai parte de o slabire sanatoasa;
•Reduci pofta de mâncare şi de dulce;
•Ai mai multă energie şi să-ţi îmbunătăţeşti starea de bine;
•Reduci celulele de grăsime din corp fără diete drastice şi prea multă mişcare fizică;
•Reduci incidenţa de apariţie a afecţiunilor cardiovasculare şi să stimulezi proprietăţile depurative ale ficatului;

încearcă Green Coffee şi vei avea aşteptările satisfăcute garantat!

re

A slabi nu este imposibil dar fiecare zi trecută este o altă zi pierdută! Te invităm să încerci şi tu Green Coffe, noi oferindu-ţi garanţia calităţii (dacă nu eşti mulţumit/ă de rezultat noi îţi returnăm banii). Produsul nu provoacă nici un fel de dependenţă, este 100 % natural din ingrediente de cea mai bună calitate şi nu conţine substanţe cu potenţial alergen, gluten sau lactoză.

Capsulele sunt din celuloză, nu de origine animală.

Nu ezita. Apasă AICI şi dă startul pentru frumseţe!

REDUCERE SPECIALĂ de 50%

Sensilab este mereu lângă tine cu cea mai largă şi eficientă gamă de produse de slabit, sănătate fizică şi psihică şi o nutriţie echilibrată!

Citește și...