(P) Tu ti-ai stabilit obiectivele pentru anul nou? Iti prezentam cea mai eficienta metoda pentru atingerea formei perfecte.

Publicat: 12/01/2016 | 15:21

Cum facem atunci cand luam decizia de a face curatenie in frigider si in viata? E drept, internetul ne sta la dispozitie cu nesfarsite sfaturi despre nutritie, insa care este alegerea corecta pentru fiecare dintre noi?

Sa fie dieta disociata? Sau Dukan? Sa nu mai mancam dupa 6? Sa numaram caloriile? Sa facem mai mult sport? Lista de intrebari este direct proportionala cu solutiile Google.

Daca atingerea greutatii optime este o prioritate pentru tine in noul an acum poti apela la o solutie cu adevarat completa prin care nu doar sa atingi silueta mult visata, ci sa o si mentii pe termen nelimitat! Coaching-ul nutritional este un concept nou in Romania adus de cei de la NutriShape care isi propune sa integreze normele nutritiei sanatoase, tehnici moderne de coaching si programare neurolingvistica. Mai multe detalii despre concept pot fi gasite aici: https://www.nutrishape.ro/coaching-nutritional/

Identificarea celui mai eficient traseu catre atingerea rezultatului si tehnicile de mentinere a motivatiei reprezinta principalele atuuri care stau la baza succesului cabinetului de coaching NutriShape. Iar cand discutam de rezultate acestea sunt WOW!

De exemplu, Madalina a reusit sa slabeasca la cabinetul NutriShape nici mai mult nici mai putin de 34 kilograme, o transformare radicala. Ea se mentine in aceeasi forma dupa un an de la finalizarea programului de coaching nutritional.

Madalina – inainte si dupa programul de coaching nutritional.

NutriShape

Un alt exemplu al eficientei coachingului nutritional este Mihai, care a slabit 35 kg.

Mihai – inainte si dupa programul de coaching nutritional.

NutriShape

Acestea sunt doar 2 dintre numeroasele povesti de success ale celor de la NutriShape. Mai multe puteti gasi aici: https://www.nutrishape.ro/testimoniale/

Mihaela Costin – fondatoarea conceptului in Romania are numeroase studii in nutritie si life-coaching si a reusit sa dezvolte o echipa de specialisti in coaching nutritional care urmeaza pas cu pas metodologia avand saptamanal povesti de succes similare.

Mai multe detalii despre programele de coaching nutritional poti gasi pe site-ul lor https://www.nutrishape.ro/. Datorita cererii foarte mari pentru luna ianuarie locurile sunt limitate.
 

NutriShape

Claudia Neagu

Citește și...