(P) Ultima fiță din casele românilor – șemineu fără fum montat la bloc

Publicat: 26/11/2018 | 15:39

Dacă vreţi să aveţi o casă frumoasă, modernă, ar trebui să ştiţi că nu doar alegerea mobilierului este un pas important, ci şi alegerea elementelor decorative. Iar șemineul pare a fi soluţia perfectă! Iar ultima fiță din casele românilor este montarea șemineului la bloc. Acel model care intră în categoria șemineelor decorative, moderne, fără fum, fără miros, și da, fără coș de fum. Evident că funcționează! Se poate încastra și în perete.

Si asta pentru că, mai nou, nu există doar modele de semineu lemne tradițional, cu focar din fontă îmbrăcat în înveliș din piatră naturală, ci și modele concepute special pentru a face parte din decoruri moderne.

Tehnologia avansată cu care PEFOC lucrează, a permis dezvoltarea anumitor modele de șeminee potrivite și în apartamente la bloc. Șemineele de apartament au devenit din ce în ce mai căutate, pe măsură ce informația s-a răspândit tot mai mult. Clienții PEFOc s-au dovedit pe deplin mulțumiți de alegerea pe care au făcut-o, iar astăzi se bucură de un șemineu de calitate superioră. Și nu, nu e bibelou, nu e pus într-un colț doar pentru a pune poze pe el, e funcțional.

Șeminee pe gaz – căldură și eleganță

Cele mai asemănătoare ca aspect cu focarele tradiționale pe lemne, șemineele pe gaz oferă căldură și un design atrăgător, dar poate cel mai mare avantaj este lipsa prafului și a cenușei. Nu trebuie alimentate cu combustibil și nu trebuie curățate, având nevoie doar de o evacuare concentrică precum centralele de apartament.

Confortul în utilizare este maxim datorită telecomenzii de pornire și reglaj. Șemineele pe gaz pot fi amplasate în orice locuință și se integrează ușor în orice tip de amenajare interioară. Au un aspect deosebit si elegant datorita vederii panoramice asupra focului.

Șemineele pe gaz contribuie la reducerea emisiilor de dioxid de carbon în atmosferă, iar prin lipsa cenusei, a funinginii și a compusilor sulfurici se protejează mediul inconjurator.

Și dacă nu ai vrea să te îndrepți către un șemineu pe gaz, mai poți alege șemineul electric sau bioșemineul. Tot de la specialiștii PEFOC. Sau poate stai la casă și te tenteză gama seminee de gradina?

Nu mai sta pe gânduri, oferă valoare camerei și bucură-te cât mai repede de ambianța plăcută creată de aceste șeminee decorative. Lângă foc uiți de probleme și stres, iar lumina și căldura acestuia te poartă departe…puțin mai e până la Crăciun. Ce-ai zice să le faci o surpriză celor dragi? Contactează PEFOC.ro.

„Pentru șeminee în livinguri moderne sau orice alt stil, poți apela la noi și te asigurăm că îți vom realiza șemineul după dorința inimii.”

Grupul PEFOC numără astăzi peste 9000 de clienți mulțumiți în fiecare an, peste 2000 de șeminee montate anual realizate de echipele proprii împreună cu partenerii specializați Pefoc.ro și un stoc de peste 50.000 de articole, prezentând o gamă diversificată, de la soba tip semineu, termoșeminee, accesorii, dar și coșuri de fum de calitate superioară.

Tu pui PEFOC, iar ei fac TOT!