Paparazzii lui Vasile Turcu au intrat in Mircea Badea

Publicat: 16/01/2008 | 00:00
Paparazzii lui Vasile Turcu au intrat in Mircea Badea

PREMEDITARE. Mircea Badea a reclamat la politie ca masina lui, un Renault Laguna (foto jos), a fost lovita cu intentie de catre Peugeot-ul in care se aflau paparazzii revistei „Umbra” IMPACIUITOR. Reprezentantul „Umbra” a incercat sa aplaneze conflictul dintre Mircea Badea, Mihai Gadea si paparazzii revistei OBIECT DELICT. Masina in care se aflau paparazzii de la „Umbra” Scandal. Dupa ce l-a urmarit aproape o ora prin Bucuresti pe Mihai Gadea, o masina in care se aflau paparazzii de la ziarul miliardarului l-a lovit in plin pe realizatorul emisiunii „In gura presei”! Adrian Nicolae Moderatorul emisiunii „In gura presei”, Mircea Badea, si colegul lui de la Antena, Mihai Gadea (care prezinta „Sinteza Zilei”), sunt in razboi cu miliardarul Vasile Turcu, unul dintre actionarii lui FC Dinamo! Luni noaptea, dupa ce Gadea si-a incheiat emisiunea si a plecat de la sediul Antenei 2 catre casa a observat ca este urmarit insistent de un Peugeot 307, despre care, ulterior, a aflat ca este folosit de paparazzii publicatiei „Umbra” (la care Vasile Turcu este asociat). „Am vazut ca au pornit dupa mine imediat cum am parasit sediul Antenei si am urcat in masina mea. Erau in spatele meu, bara la bara. Cand opream, opreau si ei”, ne-a povestit Mihai Gadea. Directorul Antenei 2 a adaugat ca, initial, s-a gandit ca sunt paparazzi, dar „cand i-am vazut atat de insistenti m-am temut sa nu fie niste oameni bolnavi! Am luat-o pe niste stradute ca sa scap de ei, dar n-am reusit. La Piata Alba Iulia am ocolit sensul giratoriu de opt ori, dar ei tot in spatele meu. Atunci, l-am sunat pe Mircea Badea si am decis sa ma intorc catre Romexpo, unde Antena are studiourile”. Inainte sa intre pe platoul de la „Romexpo”, Mihai Gadea a oprit la bariera. Atunci, masina in care se aflau paparazzii a oprit si ea langa cea a jurnalistului. „Intre timp, vorbisem cu Mircea Badea, iar el a tras masina in spatele celei de paparazzi si i-a blocat. Mircea s-a dat jos sa-i intrebe ce vor, dar ei s-au inchis in masina. Au incercat sa fuga si au intrat in masina lui Mircea Badea! Atunci, am sunat la 112 si abia dupa ce au venit mai multe echipaje i-am identificat pe cei care ma urmareau. Asa am aflat ca erau de la ziarul lui Vasile Turcu. Pe la 02.00-02.30 am fost toti la sectia de politie”, ne-a mai declarat Mihai Gadea.

Plangere penala impotriva urmaritorilor

Directorul Antenei 2 considera ca incidentul de luni noaptea „depaseste orice limita. Eu inteleg sa-ti faci meseria de paparazzo, dar nu asa!” Atat Mihai Gadea, cat si Mircea Badea s-au intalnit aseara cu avocatii Antenei pentru a formula o plangere penala. „Eu nu-l sun pe Vasile Turcu, pentru ca nu sun asemenea oameni. Daca vrea sa ne ceara scuze, sa sune el!”, a adaugat Gadea. De altfel, Mircea Badea afirma ca „baietii care au facut aseara (n.n. – ieri-seara) ceea ce au facut n-au nicio treaba cu presa. Au vrut sa-l sperie pe Mihai (n.n. – Gadea), nu sa faca poze cu el!” De partea cealalta, directorul revistei „Umbra”, Viorel Sima, considera ca „paparazzii nu au avut nicio vina in incidentul regretabil creat luni noaptea. Ei urmareau o persoana publica pe un domeniu public. Daca Mihai Gadea ar fi cerut interventia politiei, un lucru normal in cazul vedetelor urmarite de paparazzi, nu ar fi existat niciun incident. Chiar si persoanele publice au, insa, tentatia de a se substitui organelor abilitate”.

TEMPERAMENTAL. Miliardarul Vasile Turcu nu se fereste sa-i ameninte pe ziaristii care nu-i sunt pe plac Turcu: „Pun paparazzii pe voi!”

Cu doar cateva ore inainte sa aiba loc incidentul cu Mircea Badea si Mihai Gadea, miliardarul Vasile Turcu a transmis amenintari si catre redactia CANCAN. Contactat de un reporter al ziarului nostru, actionarul dinamovist i-a spus acestuia ca „daca ma suparati, pun paparazzii pe voi!” Redam, in continuare, dialogul purtat de reporterul CANCAN cu Vasile Turcu. Rep.: Buna ziua, domnule Turcu, de la Cancan va deranjez… Turcu: De unde? Rep.: De la CANCAN. Turcu: Vezi, sa le zici alora de ma urmaresc sa ma lase-n pace, da? Rep.: Cui?! Turcu: Stii tu, paparazzilor de la voi. Ca am mereu o masina dupa mine. Rep.: Si de unde ati dedus ca ar fi de la noi? Turcu: Pentru ca am fost la politie si m-am interesat. Si am aflat ca masina e de la voi. Atata zic: sa ma lasati in pace, pentru ca, la un moment dat, bodyguarzii mei o sa considere ca sunt urmarit de talhari si o sa actioneze. Rep.: Cum adica? Turcu: Sa ma lasati in pace, pentru ca eu umblu in fiecare zi cu valori dupa mine, cu sume mari de bani, doar sunt afacerist, iar bodyguarzii mei o sa creada ca sunt urmarit pentru a fi jefuit. Intelegeti? Ori credeti ca poate ma prindeti cu amanta sau, ce? Si chiar daca as avea vreuna, ce, trebuie sa va dau voua socoteala? Deci, ziceti-le paparazzilor sa ma lase in pace, ca sa nu aveti probleme. Stiti ca acum am si eu 50% din „Umbra”? Rep.: Asa, si? Turcu: Nu ma suparati ca pun si eu paparazzii pe voi! Da? (I.C.) Turcu si-a inchis restaurantul – CANCAN, 29-12-2007 Borcea vs Turcu – CANCAN, 11-12-2007 Turcu ii este dator 10.000 de euro lui Fortuneanu – CANCAN, 06-12-2007 Povestea miliardarului care a pierdut 10.000.000 euro la table – CANCAN, 01-12-2007 Turcu si-a bagat pe blat bodyguardul la meci – CANCAN, 22-11-2007 Miliardarul Vasile Turcu a cumparat ziarul „Ziarul” – CANCAN, 10-11-2007 Cine i-a impacat, sambata noaptea, pe Gigi si Giovanni – CANCAN, 29-10-2007 Unde iti tine miliardarul Turcu cheile de la casa – CANCAN, 17-10-2007 Detectivul Turcu face lumina – CANCAN, 24-09-2007 Lobont s-a refacut la restaurantul lui Vasile Turcu – CANCAN, 21-09-2007 Care e mai bogat? – CANCAN, 15-08-2007 Turcu: „Scadenta vine la iarna” – CANCAN, 11-08-2007 Turcu: „O sa le rup gatul!” – CANCAN, 09-08-2007 Turcu Il sustine pe Ganea – CANCAN, 31-05-2007 Vasile Turcu vrea pace – CANCAN, 16-05-2007