Pariază pe ei! Cel mai valoros prim 11 din Liga 1, la startul noului sezon

Publicat: 12/07/2019 | 14:58
Pariază pe ei! Cel mai valoros prim 11 din Liga 1, la startul noului sezon

Noul sezon al Ligii 1 pleacă la drum în acest weekend, iar deținătoarea titlului, CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova și Viitorul se anunță, din nou, principalele protagoniste.

De altfel, cele patru cluburi sunt singurele reprezentate în cel mai valoros prim 11 al Ligii 1. FCSB are cei mai mulți jucători (5), iar CFR dă 3 fotbaliști în această echipă ideală, completată de doi oameni de la Craiova și unul de la Viitorul.

Prinde cotele mărite în fiecare zi de meci, în agențiile Superbet și pe site-ul sau aplicația Superbet!

Denis Man, jucătorul cel mai bine cotat din Liga 1

Denis Man, unul dintre protagoniștii excelentului European U21 făcut de România, este jucătorul din Liga 1 cu cea mai mare cotă. Nu mai puțin de 5,5 milioane de euro valorează atacantul de la FCSB, care are acest statut și pentru că Ianis Hagi va evolua din sezonul viitor în Belgia, la Genk.

Următorul pe listă este mijlocașul Craiovei, Alexandru Cicâldău, cotat la 4 milioane de euro. Deja internațional de seniori, fotbalistul oltenilor a făcut parte la rândul său din lotul României la Euro U21, competiție la care „tricolorii” s-au oprit în semifinale.

George Țucudean, din nou golgheter?

În ciuda problemelor medicale pe care le are, George Țucudean este în continuare cel mai valoros vârf din campionatul României. Jucătorul campioanei CFR e cotat la 3,5 milioane de euro și e considerat principalul favorit la titlul de golgheter al Ligii 1, pe care l-a câștigat și în stagiunea trecută.

Surpriză! Vezi cine sunt ceilalți cotați la titlul de golgheter și toată oferta de Speciale și pariază pe golgheterul Ligii 1!

Atacul exploziv al echipei ideale este completat de Florin Tănase (3 milioane de euro) și de Florinel Coman, ambii de la FCSB. Venit și el după un European de tineret excelent, al cărui apogeu l-a reprezentat dubla din meciul cu Anglia, jucătorul celor de la FCSB are o cotă de piață de 3,5 milioane de euro și e așteptat să facă sezonul consacrării definitive.

FCSB a transferat cel mai valoros fundaș dreapta din Liga 1

Vicecampioana s-a despărțit în această vară de Romario Benzar, vândut la Lecce, dar în locul său l-a adus pe Claudiu Belu. Deși are cea mai mică cotă dintre cei 11 jucători (1,2 milioane de euro), fostul jucător de la Astra este cel mai valoros fundaș dreapta în acest moment, astfel că roș-albaștrii se pot felicita pentru mutarea făcută. Mai ales că l-au adus gratis pe fostul timișorean.

Portarul lui CFR Cluj, Giedrius Arlauskis (1,9 milioane), este numărul 1 în cel mai valoros 11 din Liga 1, iar apărarea este completată de Bogdan Planic (FCSB; 2,3 milioane de euro), Bogdan Țîru (Viitorul; 1,5 milioane de euro) și Claudiu Bancu (Craiova; 2,5 milioane euro). Un alt reprezentant al campioanei, croatul Damjan Djokovic, cotat la 2 milioane de euro, și-a făcut loc în echipa ideală.

Cine crezi că va fi campioană? Deschide cont și pune superpariuri pe meciurile noului sezon din Liga 1

Împreună, cei 11 jucători valorează puțin peste 30 de milioane de euro.

Citește și...