Pariul începutului de an vine din Premier League » Biletul în cota 2.50 este „livrat!”

Autor: Cristian P
Publicat: 31/12/2019 | 02:21
Pariul începutului de an vine din Premier League » Biletul în cota 2.50 este „livrat!”

Oferta ultimei zile din acest an este una săracă. Având în vedere acest aspect, colegii redacției noastre vă porpun un bilet îndrăzneț în cota 2.50, bilet total acoperit, care este argumentat mai jos.


Cele mai bune analize, pronosticuri sportive și bilete de pariuri le găsești zi de zi pe pariuri1x2.ro.


Vom paria pe cel puțin un gol marcat de Everton în duelul cu City din deplasare, selecție în cota 1.67!

Everton, în ultimele 6 deplasări indiferent că adversari au fost cei de la Liverpool, Manchester United sau Leicester, a punctat de fiecare dată, fiind astfel în grafic dacă ținem cont că în cele 10 jocuri susținute pe teren advers, a marcat de 11 ori. De partea cealaltă, City, pe organizare defenisvă a arătat multe carențe în ultima perioadă, primind mai mereu gol în fața propriilor suporteri. În cele 10 meciuri susținute în acest sezon acasă, City are 9 goluri primite!

Southampton- Tottenham Hotspur– GG – cota 1.50

Cea de-a doua selecție din biletul în cota 2.50 pe care redacția noastră vi-l propune pentru prima zi din 2020 vine de la duelul Southamton-Tottenham. Oaspeții au bifat deja 10 meciuri cu Jose Mourinho pe bancă în competițile oficiale, respectiv Premier League și Champions League. De remarcat ar fi că Tottenham cu Mourinho pe bancă este „setată” pe spectacol, în 8 din cele 10 partide sub bagheta portughezului, selecția GG3+ fiind câștigătoare, în timp ce în 9 din cele 10 partide de care am amintit, s-au marcat de fiecare dată cel puțin 3 goluri.

Bilet Premier League
Manchester City- Everton- Everton peste 0.5 goluri- cota 1.67
Southamton- Tottenham Hotspur – GG- cota 1.50
Cota totală: 2.50

 

Citește și...