Pariurile nu sunt numai pentru băieți: Ea este fata care dă ponturi bune!

Publicat: 13/09/2018 | 13:02

Cine spunea că fetele nu se pricep la fotbal și la pariuri trebuie să-și retragă vorbele, asta pentru că în momentul de față, din echipa tipsterilor din cadrul comunității pariorilor din România face parte o fată care dă ponturi bune!

Și mai mult decât atât, tipsterița din București merge la pescuit, joacă tenis și gătește în special mâncare cu specific românesc, de la sarmale și până la prăjituri de casă. Vi s-a făcut poftă, nu?

Chiar dacă ne-am obișnuit să vedem domnișoare și doamne în circuitul profesionist de poker, cine ar fi crezut că femeile și pariurile sportive fac casă bună…

Ei bine, Lavinia Sandu are 26 de ani și lucrează într-o multinațională ca analist financiar, însă pasiunea sa este una specifică bărbaților și în special microbiștilor, și anume pariurile pe meciuri de fotbal.

Cum a început totul…

Tânăra a mărturisit că primul pariu pe care l-a câștigat (în urmă cu 3-4 ani) a venit datorită unui pont găsit de fratele său, pe o cotă de 18, iar acela a fost momentul în care s-a hotărât să se orienteze către această zonă: „Mi s-a părut ceva incredibil, cu 100 lei să faci profit 1700.” a spus Lavinia.

Cu toate acestea, ea nu a început imediat să-și investească banii în pariuri, dar a început să-și bage nasul și să analizeze cum funcționează fenomenul. A început să parieze abia în urmă cu un an, după ce mai bine de 2 ani a urmărit meciuri și a căutat informații despre jucători.

În interviul acordat site-ului celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară, Lavinia Sandu a mărturisit că intriga în povestea pariurilor a venit odată cu alegerea unui pont de mare inspirație, și anume a mizat că Maribor nu va pierde un meci de Liga Campionilor în fața Seviliei, partidă care a fost arbitrată de Ovidiu Hațegan.

Era ultimul meci din Grupa E, în sezonul 2017/2018, iar niciuna dintre cele două formații nu mai avea pentru ce să se strofoce în acel meci, întrucât Sevilla avea asigurat locul secund, iar Maribor nu avea cum să mai prindă locul 3, loc care ar fi dus-o pe campioana Sloveniei de la acea vreme în faza eliminatorie din Europa League.

Pronosticul 1X la meciul dintre Maribor și Sevilla, contând pentru faza grupelor din Liga Campionilor avea o cotă mai mare de 4.00!

Cu ce își ocupă tipsterița timpul, în afara serviciului…

Lavinia s-a specializat pe campionatul Germaniei și pe cel al Olandei, dar urmărește cu interes și competițiile din Irlanda și Norvegia. În afară de faptul că a profitat de bonusurile oferite de operatorii de top recomandați de specialiștii din cadrul comunității pariorilor din România, tânăra a continuat să facă și mișcare: în copilărie a făcut gimnastică și dans sportiv, iar în prezent merge la sală și joacă tenis.

Analizează partidele cât este nevoie, fără să se pripească, și în general aruncă un ochi peste oferta de pariuri cu o săptămână înainte de disputarea partidelor, ia rezultatele se văd: profilul său public ne arată că a înregistrat 2 luni negative și merge spre a 4-a lună cu profit.

Se pare că intuiția feminină funcționează în orice domeniu, inclusiv în pariuri sportive…

Vă puteți abona în mod complet gratuit la ponturile Laviniei Sandu pe site-ul comunității pariorilor din România!

 

Citește și...